Portada > Programació > Temporades > Temporada 2011-2012

Temporades

 1. dv. 14 oct.
  Música
  Divendres 14 d'octubre, a les 21:00
  És un dels grups més compromesos del panorama nacional, per això Amaral compta amb l'estima incondicional de milers de persones a tot el país. Eva Amaral i Juan Aguirre tornen als escenaris per a presentar Hacia lo Salvaje, un nou disc més elèctric i cuidat, segons reconeix el propi duet.
 2. dg. 23 oct.
  Música
  Diumenge 23 d'octubre, a les 19:00
  En aquesta ocasió, amb l'Orquestra de Cambra de Granollers, recordarem en Carles Riera amb dues composicions que estimava molt: el concert de clarinet, en el qual Mozart va poder expressar tot el seu talent, i la simfonia en sol menor, on ens mostra una exquisida utilització del material temàtic. Dues obres mestres de la música simfònica de tots els temps.
 3. dg. 6 nov.
  Música
  Diumenge 6 de novembre, a les 19:00
  Nascuda a Tolosa (Guipúscoa), Ainhoa Arteta és una de les més destacades sopranos del món, amb una carrera artística desenvolupada internacionalment en teatres tan importants com el Metropolitan Opera House de Nova York, el Covent Garden de Londres o l'ôpera d'Amsterdam. Des del seu debut operístic l'any 1900 a Estats Units, Arteta s'ha convertit en un referent internacional al costat de personalitats com Rolando Villazónh, Plácido Domingo o Mirella Freni, entre molts altres.
 4. dv. 11 nov.
  Música
  Lluís Grané(2 funcions)
  A partir del divendres 11 de novembre, a les 19:00
  El pianista LLuís Grané ens farà gaudir amb obres tan reconegudes com la Suite Espanyola "Granada" d'Albèniz, L'Heroica de Chopin o el Clar de Lluna de Beethoven. També podrem sentir algunes peces de Liszt i Rachmaninov. El concert s'inclou dins del cicle L'un? L'altre? O tots dos! organitzat per l'Escola Municipal de Música Josep M. Ruera de Granollers.
 5. ds. 26 nov.
  Música
  Dissabte 26 de novembre, a les 22:00
  Els Manel ja no són uns desconeguts. Des que van aparèixer l'any 2009 amb Els millors professors europeus, la crítica sempre els ha vist amb molt bons ulls. Per això uns quants concerts després, Manel s'ha convertit en un referent nacional, havent guanyat una de les coses més importants: l'autèntica admiració del gran públic.
 6. dg. 27 nov.
  Música
  Diumenge 27 de novembre, a les 19:00
  Amb direcció escènica de Quim Lecina, direcció musical de Josep Vila i Jover i interpretació de la jove actriu catalana Sílvia Forns, aquest concert escenificat és l’especial homenatge que el Cor de Cambra de Granollers olgut retre a Xavier Montsalvatge, una de les figures més importants de la història de la música al nostre país. No te’l pots perdre!
 7. dv. 9 des.
  Música
  Divendres 9 de desembre, a les 21:00
  Fundada l'any 1997, la coneguda agrupació de gospel F.O.C.U.S. compta amb les millors veus de la ciutat de Charleston, Carolina del Sud, on Wayne Ravenell (el seu fundador) va dedicar tots els seus esforços a fer-ne una acurada selecció. Així és com l'any 2006, F.O.C.U.S. va aconseguir ser nominat com a Millor Grup en els premis GMWA Excellence.
 8. ds. 21 gen.
  Música
  Dissabte 21 de gener, a les 22:00
  Sempre hi ha alguna excusa genial per a tornar a revisar els clàssics de la música cubana. I això és el que han fet Sílvia Pérez Cruz (veu) i Javier Colina (contrabaixista), dos talents musicals als quals s'han sumat Albert Sanz (piano) i Marc Miralta (bateria), professionals amb una dilatada trajectòria entorn a la música llatina i als ritmes de Cuba.
 9. dj. 26 gen.
  Música
  Chocolat!(2 funcions)
  A partir del dijous 26 de gener, a les 18:00
  Nova York. Anys 30. La Sofia, la Nicole i la Lulú són tres artistes polifacètiques que es posen a la pell de tres dives, en una època en la què els trios musicals femenins omplien les ràdios i els escenaris que encara restaven oberts a les ciutats. Chocolat! és un espectacle musical ambientat en l’època de la Gran Depressió, just després del tràgic Crack del 29.
 10. dg. 29 gen.
  Música
  Diumenge 29 de gener, a les 19:00
  En aquest programa tenim tres exemples fenomenals del talent immens de Schönberg com a arranjador o, més ben dit, com a reinstrumentador d’obres musicals, des d’El vals de l’emperador, de Johann Strauss, d’absoluta factura romàntica, passant per les meravelloses cançons del “company errant…” de Gustav Mahler, fins a l’extrema finor de l’obra de Max Reger, que, despullada de la immensitat corpòria primitiva, és encara més subtil i bonica. El talent de Schönberg ens apropa a aquesta música romàntica i postromàntica amb un conjunt instrumental de solament 9 músics.

Altres temporades

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception