Portada > Programació > Temporades > Temporada 2012-2013

Temporades

 1. dg. 18 març
  Teatre
  Diumenge 18 de març, a les 19:00
  Matías (Daniel Freire) arriba a la capital per fer-se càrrec de l’herència del seu pare: un luxós apartament al centre de la ciutat. El que el jove no sap és que en aquest apartament hi viuen Matilde (Lola Herrera) i la seva filla (Ana Labordeta) i que, segons la voluntat del pare de Matías, s’hi poden quedar fins que Matilde passi a millor vida. Matilde, que no té cap intenció de morir-se en un futur proper, decideix llogar una habitació a Matías fins que aquest decideixi tornar per on ha vingut. Matías i la filla de Matilde no entenen res, però a poc a poc els dos joves aniran descobrint la veritat de la història i trobaran respostes a les seves preguntes.
 2. dg. 25 març
  Teatre
  A partir del diumenge 25 de març, a les 12:00
  Qui no ha llegit o escoltat mai la historia dels germans Hänsel i Gretel, del rastre perdut d’engrunes de pa al bosc, de la bruixa i la seva caseta de llaminadures? L’Associació Cultural, el Cor Infantil Amics de la Unió, els cors de les escoles de la ciutat i l’Orquestra de Cambra de Granollers porten a l’escenari del teatre Hänsel i Gretel, un dels contes tradicionals més entranyables de la tradició germànica.
 3. ds. 14 abr.
  Teatre
  A partir del dissabte 14 d'abril, a les 18:00
  Dues parelles de docents universitaris, un sopar informal transformat en un vertader malson, la història de dues tragèdies amoroses que acaben essent un mer reflex de la decadència del gran somni americà… Qui té por de Virginia Wolf? és una obra intel•ligent que parla de l’amor, de la mentida, del fracàs i de la frustració des de l’humor més corrosiu però també des de la tendresa més absoluta. Una història d’esperances desesperades, carregada d’emoció i amb un repartiment de luxe.
 4. dj. 3 maig
  Teatre
  Godoy - 18 h(2 funcions)
  A partir del dijous 3 de maig, a les 18:00
  El nou espectacle de Godoy, co-dirigit per Andreu Buenafuente i Berto Romero, és un divertiment en un sol acte. Una conversa sobre el sexe, l’home, la dona, la mort, Déu, l’estupidesa, la felicitat, i sobre la vida, és a dir, en paraules del propi Godoy, sobre la gran mentida que vivim. L’humorista uruguaià resident des de fa dècades a Barcelona defuig de tòpics i convencions. El seu humor es caracteritza pel domini del llenguatge, els jocs de paraules, els equívocs, l’absurd i un cinisme sense límits. En aquesta nova producció amb nom de tango, Godoy no es conforma amb fer riure l’espectador sinó que també el fa pensar.
 5. dg. 13 maig
  Teatre
  Diumenge 13 de maig, a les 19:00
  Josep M. de Sagarra ens diu: “En El cafè de la Marina he escrit un poema d’aire realista i pintoresc. […] Jo sóc un enamorat de la Costa Brava del nostre país. […] La vida dels pescadors i dels mariners d’aquells indrets la conec bastant […], l’ambient i la vida del poble mariner damunt l’escenari és precisament allò que em temptava i volia jo resoldre d’una forma teatral. Després de temps de rumiar-hi se’m va acudir el tema d’El cafè de la Marina, un cafè de pescadors dintre del qual respira el pulmó de tot el poble.” Amb més de 30 anys d’història, Quatre per Quatre ha portat a escena autors tan importants com Greene, Coward, Dürrenmatt, Brecht, Rusiñol, Filippo, Shakespeare… i sempre ha rebut el reconeixement del públic i de la crítica.
 6. dj. 30 ag.
  Teatre
  Dijous 30 d'agost, a les 22:30
  “Blake” és una nova experiència, “Blake” és una aposta més propera, “Blake” és imprevisible, “Blake” és el jazz de la màgia de la ment, del mentalisme, de les il·lusions mentals.
 7. dv. 31 ag.
  Teatre
  Divendres 31 d'agost, a les 22:30
  El protagonista de l’obra és el conegut Joan Pera i l’acompanyen en el repartiment els reconeguts actors Lloll Bertran, Ferran Rañé i la divertidíssima Anna Gras. L’obra ens relata les vivències de tres músics de cambra, bastant mediocres, que comparteixen no només la seva professió, sinó també els seus objectius amorosos.
 8. ds. 1 set.
  Teatre
  Dissabte 1 de setembre, a les 22:30
  Torna l’humor singular, surrealista i brillant d’aquesta genial parella de còmics. PARECIDO NO ES LO MISMO és una volta de rosca que ens garanteix riures amb les ocurrències i reflexions del duet més divertit de l’escenari nacional. Faemino i Cansado, reis de l’stand-up comedy, són legió, són dos, són llegenda.
 9. ds. 6 oct.
  Teatre
  Splenda - Mag Lari(3 funcions)
  A partir del dissabte 6 d'octubre, a les 19:00
  L’il•lusionista amb més presència i projecció del nostre país, el Mag Lari, presenta Splenda, la superproducció de màgia amb més envergadura que s’ha fet mai al nostre país, i a la vegada un gran homenatge del mag al rei del pop, Michael Jackson.
 10. ds. 20 oct.
  Teatre
  Dissabte 20 d'octubre, a les 22:00
  L’habitació blava és una adaptació contemporània de La ronda d’Arthur Schnitzler; és el relat d’un seguit de trobades entre diferents personatges, encadenades l’una darrere l’altra fins que en la darrera escena apareix el primer personatge, i es tanca així el cercle.
 11. dj. 8 nov.
  Teatre
  Incendis (2 funcions)
  A partir del dijous 8 de novembre, a les 19:00
  Incendis parla de la recerca dels orígens a partir d’un drama personal ambientat en la guerra civil del Líban. És una història recent i alhora una gran història tràgica que sembla que vingui del fons del temps, per emocionar els qui la fan i els qui la veuen.
 12. dg. 2 des.
  Teatre
  Forever Young (2 funcions)
  A partir del diumenge 2 de desembre, a les 18:00
  Forever young és una comèdia musical, dirigida per el Tricicle, en què es canten cançons que formen part del nostre ADN, com I will survive, Roxanne o Paraules d’amor. Set joves actors s’interpreten a si mateixos, o més ben dit, el que seran dintre de quaranta anys.
 13. ds. 29 des.
  Teatre
  Els Pastorets (2 funcions)
  A partir del dissabte 29 de desembre, a les 19:00
  Els Amics dels Pastorets de Granollers ens presenten Els Pastorets, de Josep M. Folch i Torres, aquest any amb nova direcció artística a càrrec de Frederic Roda. També comptaran amb la participació dels cors de la Societat Coral Amics de la Unió.
 14. dt. 1 gen.
  Teatre
  Dimarts 1 de gener, a les 19:00
  Els Amics dels Pastorets de Granollers ens presenten Els Pastorets, de Josep M. Folch i Torres, aquest any amb nova direcció artística a càrrec de Frederic Roda. També contaran amb la participació dels cors de la Societat Coral Amics de la Unió.
 15. dg. 13 gen.
  Teatre
  Diumenge 13 de gener, a les 19:00
  Dubte ha estat representada en centenars de teatres d’arreu del món, fins que el 2008 es va portar a la gran pantalla. En aquesta ocasió torna dirigida per Sílvia Munt, i amb la interpretació de Ramon Madaula, Rosa Maria Sardà, Mar Ulldemolins i Nora Navas.
 16. ds. 26 gen.
  Teatre
  Canigó (2 funcions)
  A partir del dissabte 26 de gener, a les 19:00
  Adaptació actualitzada del cèlebre poema que Jacint Verdaguer va escriure l’any 1886 i que constitueix un dels pilars de la Renaixença catalana. Lluís Soler arriba per presentar-nos un Canigó íntim, de petit format, basat en el poema èpic de Jacint Verdaguer; una joia teatral.
 17. ds. 2 febr.
  Teatre
  Dissabte 2 de febrer, a les 22:00
  Drama romàntic amb segell de clàssic, l’etern Cyrano d’Edmond Rostand torna a l’escena catalana més d'un quart de segle després sota la direcció del gran Oriol Broggi, per fer un viatge a la recerca d’aquelles grans emocions que encara avui ens fan vibrar cos i ànima.
 18. dg. 24 febr.
  Teatre
  Diumenge 24 de febrer, a les 19:00
  Comèdia de Marc Camoletti, un dels autors més consagrats del gènere, on la rialla està assegurada. En Bernat convida la seva amant a passar un cap de setmana a casa seva, aprofitant que la seva dona ha d’anar a visitar la seva mare. Per tenir una coartada, també hi convida un amic. Tot sembla que ha de sortir rodó, però la nit acaba sent d'allò més moguda.
 19. dv. 22 març
  Teatre
  Divendres 22 de març, a les 21:00
  La companyia T de Teatre i Alfredo Sanzol tornen a l’escenari amb una nova proposta: Aventura!, una història concreta, però alhora extrapolable a la realitat que estem vivint. Sis personatges i un conflicte a petita escala per on transiten els fantasmes i l’angoixa que ens fa sentir la realitat social que ens envolta.

Altres temporades

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception