Portada > Programació > Temporades > Temporada 2012-2013

Temporades

 1. ds. 1 set.
  Teatre
  Dissabte 1 de setembre, a les 22:30
  Torna l’humor singular, surrealista i brillant d’aquesta genial parella de còmics. PARECIDO NO ES LO MISMO és una volta de rosca que ens garanteix riures amb les ocurrències i reflexions del duet més divertit de l’escenari nacional. Faemino i Cansado, reis de l’stand-up comedy, són legió, són dos, són llegenda.
 2. ds. 6 oct.
  Teatre
  Splenda - Mag Lari(3 funcions)
  A partir del dissabte 6 d'octubre, a les 19:00
  L’il•lusionista amb més presència i projecció del nostre país, el Mag Lari, presenta Splenda, la superproducció de màgia amb més envergadura que s’ha fet mai al nostre país, i a la vegada un gran homenatge del mag al rei del pop, Michael Jackson.
 3. ds. 20 oct.
  Teatre
  Dissabte 20 d'octubre, a les 22:00
  L’habitació blava és una adaptació contemporània de La ronda d’Arthur Schnitzler; és el relat d’un seguit de trobades entre diferents personatges, encadenades l’una darrere l’altra fins que en la darrera escena apareix el primer personatge, i es tanca així el cercle.
 4. dj. 8 nov.
  Teatre
  Incendis (2 funcions)
  A partir del dijous 8 de novembre, a les 19:00
  Incendis parla de la recerca dels orígens a partir d’un drama personal ambientat en la guerra civil del Líban. És una història recent i alhora una gran història tràgica que sembla que vingui del fons del temps, per emocionar els qui la fan i els qui la veuen.
 5. dg. 2 des.
  Teatre
  Forever Young (2 funcions)
  A partir del diumenge 2 de desembre, a les 18:00
  Forever young és una comèdia musical, dirigida per el Tricicle, en què es canten cançons que formen part del nostre ADN, com I will survive, Roxanne o Paraules d’amor. Set joves actors s’interpreten a si mateixos, o més ben dit, el que seran dintre de quaranta anys.
 6. ds. 29 des.
  Teatre
  Els Pastorets (2 funcions)
  A partir del dissabte 29 de desembre, a les 19:00
  Els Amics dels Pastorets de Granollers ens presenten Els Pastorets, de Josep M. Folch i Torres, aquest any amb nova direcció artística a càrrec de Frederic Roda. També comptaran amb la participació dels cors de la Societat Coral Amics de la Unió.
 7. dt. 1 gen.
  Teatre
  Dimarts 1 de gener, a les 19:00
  Els Amics dels Pastorets de Granollers ens presenten Els Pastorets, de Josep M. Folch i Torres, aquest any amb nova direcció artística a càrrec de Frederic Roda. També contaran amb la participació dels cors de la Societat Coral Amics de la Unió.
 8. dg. 13 gen.
  Teatre
  Diumenge 13 de gener, a les 19:00
  Dubte ha estat representada en centenars de teatres d’arreu del món, fins que el 2008 es va portar a la gran pantalla. En aquesta ocasió torna dirigida per Sílvia Munt, i amb la interpretació de Ramon Madaula, Rosa Maria Sardà, Mar Ulldemolins i Nora Navas.
 9. ds. 26 gen.
  Teatre
  Canigó (2 funcions)
  A partir del dissabte 26 de gener, a les 19:00
  Adaptació actualitzada del cèlebre poema que Jacint Verdaguer va escriure l’any 1886 i que constitueix un dels pilars de la Renaixença catalana. Lluís Soler arriba per presentar-nos un Canigó íntim, de petit format, basat en el poema èpic de Jacint Verdaguer; una joia teatral.
 10. ds. 2 febr.
  Teatre
  Dissabte 2 de febrer, a les 22:00
  Drama romàntic amb segell de clàssic, l’etern Cyrano d’Edmond Rostand torna a l’escena catalana més d'un quart de segle després sota la direcció del gran Oriol Broggi, per fer un viatge a la recerca d’aquelles grans emocions que encara avui ens fan vibrar cos i ànima.
 11. dg. 24 febr.
  Teatre
  Diumenge 24 de febrer, a les 19:00
  Comèdia de Marc Camoletti, un dels autors més consagrats del gènere, on la rialla està assegurada. En Bernat convida la seva amant a passar un cap de setmana a casa seva, aprofitant que la seva dona ha d’anar a visitar la seva mare. Per tenir una coartada, també hi convida un amic. Tot sembla que ha de sortir rodó, però la nit acaba sent d'allò més moguda.
 12. dv. 22 març
  Teatre
  Divendres 22 de març, a les 21:00
  La companyia T de Teatre i Alfredo Sanzol tornen a l’escenari amb una nova proposta: Aventura!, una història concreta, però alhora extrapolable a la realitat que estem vivint. Sis personatges i un conflicte a petita escala per on transiten els fantasmes i l’angoixa que ens fa sentir la realitat social que ens envolta.
 13. dv. 5 abr.
  Teatre
  Divendres 5 d'abril, a les 21:00
  L’autor noruec contemporani Ingvar Ambjørnsen, autor d’obres de gran èxit, característiques pel seu elevat realisme, presenta Elling, una història sobre com cultivar valors com l’amistat, l’amor i la confiança, un relat entranyable sobre com créixer, fer-se adult i tenir la sort immensa de comptar amb un bon amic.
 14. dc. 10 abr.
  Teatre
  A partir del dimecres 10 d'abril, a les 18:00
  De què està feta una ciutat? D’edificis, d’història… però també de coses invisibles, com ara les relacions entre persones que s’encreuen com fils transparents i que constitueixen l’arquitectura amagada de la ciutat. Aquest espectacle no pretén explicar un conte sobre Granollers, sinó escenificar l’essència de la ciutat, mitjançant un recorregut pel teatre. Projecte únic i irrepetible coordinat pel Teatro de los sentidos.
 15. ds. 20 abr.
  Teatre
  El Nom (2 funcions)
  A partir del dissabte 20 d'abril, a les 19:00
  Ens mostrem davant dels altres a través d’una disfressa que ens permet identificar-nos en un col·lectiu, però el cert és que les petites mentides quotidianes, disfresses teixides d’idees, moralismes i arguments, són les que veritablement componen la nostra personalitat. El nom és una comèdia escrita magistralment per Matthiew Delaporte i Alexandre de la Patellière.
 16. ds. 4 maig
  Teatre
  Dissabte 4 de maig, a les 22:00
  Adaptació teatral del best seller homònim de l’escriptora sueca Katarina Mazetti, on una intel·lectual urbana i un granger de províncies es coneixen en un lloc poc propici. Un somriure senzill, en una visita als seus éssers estimats al cementiri, fa esclatar l’espurna. Un tractat imprescindible sobre les diferències socials i culturals entre els éssers humans.
 17. dt. 7 maig
  Teatre
  Dimarts 7 de maig, a les 20:30
  Joan Pera, mític actor de l’escena catalana, pren el testimoni de Joan Capri amb un nou espectacle d’humor que recull alguns dels monòlegs més coneguts d’aquest personatge. Gaudirem amb “El pobre González”, “Nàufrags”, “El matrimoni” o “El maniàtic”, on l’espectador es divertirà amb una reeixida fusió de talent per riure des del primer minut. S’hi trobaran com a casa.
 18. ds. 6 jul.
  Teatre
  Grease in da house(2 funcions)
  A partir del dissabte 6 de juliol, a les 19:30
  Submergeix-te amb nosaltres en el temps i gaudeix de "Grease" a l'estil més urbà. Espectacle, riures, records, música i passió transmès a través de la millor qualitat que tenim i que ens uneix: la dansa.
 19. dj. 29 ag.
  Foto Confessions de dones de 30
  Teatre
  Dijous 29 d'agost, a les 22:30
  Confessions de dones de 30 és una comèdia on tres actrius ens parlen dels problemes femenins més comuns un cop superada la barrera dels 30 anys, quan inevitablement comences a sentir aquella angoixant pressió social de saber que tot ha de ser ara o mai.
 20. ds. 31 ag.
  Teatre
  Dissabte 31 d'agost, a les 22:30
  Sí, primer ministre és una comèdia tronxant, però real i propera, basada en la guardonada sèrie de la BBC que es va convertir posteriorment en un èxit de TV3. Un humor àcid anglès, enginyós i intel·ligent que reflecteix la classe política des de la ironia i que deixarà empremta als espectadors.

Altres temporades

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception