Portada > Programació > Temporades > Temporada 2013-2014

Temporades

 1. dv. 5 abr.
  Teatre
  Divendres 5 d'abril, a les 21:00
  L’autor noruec contemporani Ingvar Ambjørnsen, autor d’obres de gran èxit, característiques pel seu elevat realisme, presenta Elling, una història sobre com cultivar valors com l’amistat, l’amor i la confiança, un relat entranyable sobre com créixer, fer-se adult i tenir la sort immensa de comptar amb un bon amic.
 2. dc. 10 abr.
  Teatre
  A partir del dimecres 10 d'abril, a les 18:00
  De què està feta una ciutat? D’edificis, d’història… però també de coses invisibles, com ara les relacions entre persones que s’encreuen com fils transparents i que constitueixen l’arquitectura amagada de la ciutat. Aquest espectacle no pretén explicar un conte sobre Granollers, sinó escenificar l’essència de la ciutat, mitjançant un recorregut pel teatre. Projecte únic i irrepetible coordinat pel Teatro de los sentidos.
 3. ds. 20 abr.
  Teatre
  El Nom (2 funcions)
  A partir del dissabte 20 d'abril, a les 19:00
  Ens mostrem davant dels altres a través d’una disfressa que ens permet identificar-nos en un col·lectiu, però el cert és que les petites mentides quotidianes, disfresses teixides d’idees, moralismes i arguments, són les que veritablement componen la nostra personalitat. El nom és una comèdia escrita magistralment per Matthiew Delaporte i Alexandre de la Patellière.
 4. ds. 4 maig
  Teatre
  Dissabte 4 de maig, a les 22:00
  Adaptació teatral del best seller homònim de l’escriptora sueca Katarina Mazetti, on una intel·lectual urbana i un granger de províncies es coneixen en un lloc poc propici. Un somriure senzill, en una visita als seus éssers estimats al cementiri, fa esclatar l’espurna. Un tractat imprescindible sobre les diferències socials i culturals entre els éssers humans.
 5. dt. 7 maig
  Teatre
  Dimarts 7 de maig, a les 20:30
  Joan Pera, mític actor de l’escena catalana, pren el testimoni de Joan Capri amb un nou espectacle d’humor que recull alguns dels monòlegs més coneguts d’aquest personatge. Gaudirem amb “El pobre González”, “Nàufrags”, “El matrimoni” o “El maniàtic”, on l’espectador es divertirà amb una reeixida fusió de talent per riure des del primer minut. S’hi trobaran com a casa.
 6. ds. 6 jul.
  Teatre
  Grease in da house(2 funcions)
  A partir del dissabte 6 de juliol, a les 19:30
  Submergeix-te amb nosaltres en el temps i gaudeix de "Grease" a l'estil més urbà. Espectacle, riures, records, música i passió transmès a través de la millor qualitat que tenim i que ens uneix: la dansa.
 7. dj. 29 ag.
  Foto Confessions de dones de 30
  Teatre
  Dijous 29 d'agost, a les 22:30
  Confessions de dones de 30 és una comèdia on tres actrius ens parlen dels problemes femenins més comuns un cop superada la barrera dels 30 anys, quan inevitablement comences a sentir aquella angoixant pressió social de saber que tot ha de ser ara o mai.
 8. ds. 31 ag.
  Teatre
  Dissabte 31 d'agost, a les 22:30
  Sí, primer ministre és una comèdia tronxant, però real i propera, basada en la guardonada sèrie de la BBC que es va convertir posteriorment en un èxit de TV3. Un humor àcid anglès, enginyós i intel·ligent que reflecteix la classe política des de la ironia i que deixarà empremta als espectadors.
 9. dv. 11 oct.
  Foto la caputxeta galàctica
  Teatre
  Divendres 11 d'octubre, a les 21:00
  La companyia Insectotròpics ens presenta un original espectacle multimèdia en el que videoartistes, músics, pintors, actors i poetes s'uneixen per submergir-nos en una innovadora experiència plàstica i escenogràfica.
 10. dv. 18 oct.
  Teatre
  Divendres 18 d'octubre, a les 21:00
  We Spain is different és un espectacle viu, que repassa l'actualitat i els seus protagonistes i amb el que no podràs parar de riure. Sol damunt l'escenari, amb l'única ajuda de la música, Latre es transforma en més de 100 personatges en una hora i mitja.
 11. dv. 25 oct.
  Teatre
  Divendres 25 d'octubre, a les 21:00
  Una petita història plena de tendresa i tensió. Els mons allunyats d'una mare, convertida ja en una àvia que s'espavila sola, i el seu fill es retroben davant d'un tràngol econòmic i familiar. Serem testimonis de la seva conversa íntima, plena d'amor i humor.
 12. dv. 8 nov.
  Teatre
  A partir del divendres 8 de novembre, a les 20:00
  El concert en record a Carles Riera d’aquest any gira a l’entorn del Trio de les bitlles o Trio Kegelstatt de Mozart, obra per a viola, clarinet i piano. Amb Emilio Moreno (violí i viola), Josep M. Roger al fortepiano i Oriol Garcia al clarinet.
 13. ds. 9 nov.
  Foto Bona Gent
  Teatre
  Dissabte 9 de novembre, a les 21:00
  Creieu en la bona sort? Sota un aire de vodevil, de comèdia lleugera, Bona gent intenta anar més enllà i ens fa reflexionar sobre temes com les diferències de classe i la dificultat d'ascendir socialment. Una obra dirigida per Daniel Veronese.
 14. dv. 15 nov.
  Teatre
  A partir del divendres 15 de novembre, a les 18:00
  Prepara't per una experiència teatral que és també una aventura sensorial! El nou projecte de la companyia Ponten Pie és un espectacle de 360º on 20 afortunats s'endinsaran en un món misteriós, commovedor i molt fred.
 15. dv. 22 nov.
  Teatre
  Divendres 22 de novembre, a les 21:00
  Oriol Broggi, acompanyat de les actrius Clara Segura i Màrcia Cisteró, i la guitarra de Marc Serra, ens apropen l'univers mític del poeta, dramaturg i novel•lista català. A través d'un encavalcament de textos i imatges commemorem el centenari del seu naixement.
 16. ds. 23 nov.
  Teatre
  Dissabte 23 de novembre, a les 21:00
  Humor, música, improvisació i molta interacció amb el públic. Aquesta és la fórmula guanyadora de David Guapo, que arriba per presentar-nos el seu darrer espectacle: #QUENONOSFRUNJANLAFIESTA.
 17. dv. 29 nov.
  Teatre
  Divendres 29 de novembre, a les 21:00
  Lluís Homar i Eduard Fernández ens presenten l'apassionant història de dos éssers humans atrapats pel terror. Un relat a dues veus intens i impactant que ens arriba amb la forá i el talent de dos monstres de l'escena.
 18. ds. 28 des.
  Teatre
  Els Pastorets(3 funcions)
  A partir del dissabte 28 de desembre, a les 19:00
  Els Amics dels Pastorets de Granollers tornen a presentar-nos una nova edició d’Els Pastorets. Riurem amb les trapelleries dels pastors i les pastores i ens entendrirem amb els angelets i els dimoniets quan corren per l’escenari.
 19. ds. 11 gen.
  Teatre
  Barcelona(2 funcions)
  A partir del dissabte 11 de gener, a les 21:00
  Barcelona, març de 1938. Mentre a fora plouen bombes, dues amigues separades per la guerra i el rancor ballen un tango ple de dolor i seducció. Tot i que la por ho inunda tot, les ganes de cantar, de ballar i de viure lluiten per obrir-se pas enmig d'una ciutat assetjada.
  Consulta la possibilitat de fer una visita comentada per a l'ocasió al refugi de la plaça Maluquer i Salvador.
 20. dv. 24 gen.
  Teatre
  A partir del divendres 24 de gener, a les 20:00
  The Hanfris Quartet és un quartet barbershop masculí format el 2009, que ens ofereix un concert de la típica música que s’escoltava a les barberies nord-americanes quan encara no exisita la ràdio. Concert inclòs dins del cicle L’un? L’altre? O tots dos!
 21. dv. 14 febr.
  Teatre
  Divendres 14 de febrer, a les 21:00
  Un grup d'amics (el Jaume, el Juli, l'Edu i la Bea) es troben al seu local, un lloc abandonat on fa segles, una comunitat va ser expulsada i assassinada. El present i el passat conviuen en aquest lloc, on potser els morts ens parlen i es converteixen en el mirall que ens explica qui som.
 22. dg. 16 febr.
  Teatre
  Diumenge 16 de febrer, a les 19:00
  Fa vint anys, Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri van escriure una comèdia que retratava amb ironia dramàtica, tendresa i humor un fragment en la vida d'una família. Ara, aquesta senzilla història de personatges tragicòmics i fràgils, ens arriba protagonitzada per actors com Ramon Madaula o Silvia Bel, i sota la direcció de Pau Durà.
 23. dg. 23 febr.
  Teatre
  Jan & Júlia(2 funcions)
  A partir del diumenge 23 de febrer, a les 12:00
  Els germans Jan i Júlia tenen una nova cangur que, per sorpresa, és anglesa i hauran d'esforçar-se molt entendre’s. Durant l’espectacle Benvinguda Nanny sentirem cançons en anglès de musicals tan coneguts de Broadway com The sound of music, Singing in the rain o Shrek, the musical.
 24. dv. 14 març
  Teatre
  Divendres 14 de març, a les 21:00
  Pot un ésser humà aguantar noranta minuts sense parar de riure? La resposta la trobareu en aquest espectacle de monòlegs. Fa dos anys, alguns dels còmics amb més talent del país es van unir als millors guionistes de la ràdio i la televisió. I resulta que eren les mateixes persones!
 25. dv. 21 març
  Teatre
  Divendres 21 de març, a les 21:00
  Després d'Els jugadors i Un refugi indie, l'autor i director granollerí Pau Miró tanca la seva trilogia generacional amb la complicitat de les T de Teatre. La història gira entorn de quatre dones que s'apropen a l'abisme dels cinquanta i que, periòdicament, es troben en un espai “secret” per evadir-se d'un dia a dia massa feixuc.
 26. dg. 23 març
  Teatre
  Diumenge 23 de març, a les 18:30
  S’obre un nou restaurant a Granollers: un restaurant internacional, singular, únic e incomparable. Veniu a la inauguració el 23 de març a les 18.30 h. Feu la vostra reserva trucant al 638 520 220, a partir del 17 de març, i pregunteu per Julius. (espectacle gratuït).
 27. ds. 5 abr.
  Teatre
  Dissabte 5 d'abril, a les 21:00
  Quan l'autenticitat, la veritat i la vida es fan presents damunt d'un escenari, l'experiència esdevé un record perdurable. Endinseu-vos en el drama, la ironia i l'humor de l'exili i la immigració de la mà de Juan Diego Botto, autor i intèrpret d’una proposta d'aquelles que no es poden deixar de veure.
 28. ds. 26 abr.
  Teatre
  Dissabte 26 d'abril, a les 21:00
  Fa quaranta anys el dramaturg Robert Patrick va estrenar una obra sobre les frustracions i els somnis incomplerts de la generació dels seixanta. Ara, cinquanta anys després de l'assassinat del president nord-americà, Josep Maria Pou ens redescobreix aquest text de la mà d'un repartiment de luxe, amb Maribel Verdú Emma Suárez, i Ariadna Gil entre d’altres.
 29. dg. 27 abr.
  Teatre
  A partir del diumenge 27 d'abril, a les 12:00
  No és teatre musical, ni un conte musicat. Es tracta senzillament d'una experiència de música compartida entre nadons, intèrprets, pares, mares i tota la família. El Canal- Centre d'Arts Escèniques de Salt ens porta un espectacle ideat pel músic i pedagog portuguès Paulo Lameiro.
 30. dl. 28 abr.
  Teatre
  Trio Ludwig (2 funcions)
  A partir del dilluns 28 d'abril, a les 20:00
  El Trio Ludwig, format pels germans Abel Tomàs al violí i Arnau Tomàs al violoncel, fundadors i membres del Quartet Casals, i per la pianista Hyo‐Sun Lim, guanyadora de nombrosos concursos internacionals, és considerat una de les joves formacions de cambra més destacades de l’actualitat. Concert inclòs en el Cicle L’un? L’altre? O tots dos!

Altres temporades

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception