Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > El Teatre Auditori de Granollers fa 15 anys!

El Teatre Auditori de Granollers fa 15 anys!

14/02/2017

Dimecres 15 de febrer de 2002, el Teatre Auditori de Granollers obria les seves portes per primera vegada amb l'estrena de l'espectacle "Ricardo y Elena" de Carlos Santos. Dins dels actes organitzats al llarg de l'any per la celebració del 15è aniversari, aquest divendres s'inaugura l'exposició fotogràfica "15 anys, 15 moments" i s'emetrà a VOTV el reportatge especial "Visions del passat, present i futur - 15 anys del Teatre Auditori de Granollers"

Al llarg de la Temporada 2016/2017 el Teatre Auditori de Granollers ha celebrat el seu 15è aniversari amb diferents actes, i també, com no podia ser d'altre manera, amb una selecció molt especial d'espectacles, que han portat artistes com Sara Baras, Faemino y Cansado, Rosana o el Mago Pop als nostres escenaris.

Dimecres 15 de febrer de 2002 es compleixen 15 anys de la primera representació que va tenir lloc al Teatre Auditori de Granollers, i per aquest motiu, Radio Granollers farà demà un programa especial des del teatre, com a tema del dia del Magazín, amb entrevistes en directe al Director-Gerent del Teatre, Carles Ribell, i a l'ex-Alcalde Josep Pujadas. 

D'altre banda, a partir de divendres 17 de febrer a les 17 h, restarà oberta al públic l'exposició fotogràfica "15 anys, 15 moments", que es podrà visitar fins al mes d'abril al vestíbul del teatre, els dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30 h, i una hora i mitja abans de totes les funcions que hi ha al teatre.

Per últim, el mateix divendres a les 22.30 h es podrà veure a través de VOTV el reportatge "VISIONS DEL PASSAT, PRESENT I FUTUR – 15 ANYS DEL TAG" que ha comptat amb la participació de moltes de les persones que han fet possible el funcionament del Teatre Auditori durant aquests anys. El reportatge també es podrà veure per internet en directe (http://votv.xiptv.cat/votv-en-directe), i en els dies posteriors en diferents horaris a VOTV.

A banda dels diferents actes que s'han dut a terme, el Teatre Auditori de Granollers ho ha volgut celebrar també amb els joves que fan 15 anys durant 2017. Per aquest motiu, tots els joves empadronats a Granollers que fan 15 anys  poden demanar una entrada gratuïta per qualsevol espectacle dels mesos de febrer a juny de 2017 (amb un màxim de 20 entrades per cada espectacle programat, i sempre que hi hagi disponibilitat d'entrades).

Podeu consultar tots els actes i activitats programades en l'apartat especial dels 15 anys del web del Teatre Auditori de Granollers.

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception