Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > El Teatre Auditori acull l'Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores

El Teatre Auditori acull l'Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores

23/03/2017

Els dies 23 i 24 de març tindrà lloc l’Assemblea General de l’AICE, on està previst que assisteixin representants de 60 ciutats de 15 països.

Aquest any Granollers ha estat escollida per acollir l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, i el Teatre Auditori és el punt de trobada de les diferents activitats, espais de reflexió i debat. La trobada a Granollers comptarà també amb unes sessions obertes a la ciutadania, en forma de diàlegs.

El dijous 23 de març, a les 17 hores comença la primera sessió oberta: Construir el dret a la ciutat: el gran repte del segle XXI, presentada per Jordi Collet, professor de Sociologia de l’Educació de la Universitat de Vic. Dins aquesta sessió, hi ha previst un primer diàleg sota el títol "la transformació col·lectiva de les ciutats" amb la participació de la secretària general adjunta CGLU, Emilia Sáiz, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. Estava prevista la presència de l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, que intervindrà a través de vídeo, perquè finalment no ha pogut desplaçar-se a Granollers. I seguidament, a les 18.30h, tindrà lloc la conferència "Ciutat i Educació"  amb l’exdirector general de la UNESCO i president de la Fundació Cultura de Pau, Federico Mayor Zaragoza,

Divendres 24 de març, a les 18.30 h, hi haurà un nou diàleg de ciutats que tindrà com a protagonistes l' alcalde de Granollers, Josep Mayoral; l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater i l’alcalde de Saha-gu, Kyung-hoon Lee (Corea del Sud). 

Tanmateix, es pot visitar l’exposició El llegat de Marta Mata al Centre Cultural de Granollers, oberta fins al 26 de març.

Aquí pots consultar tot el programa d'activitats obertes a la ciutadania.

L’Associació Internacional de Ciutats Educadores es va fundar l’any 1994 i està formada per 478 ciutats de 36 països diferents de tots els continents. Granollers és una de les 15 ciutats que forma part del Comitè Executiu que s’encarrega de dirigir, gestionar i representar l’AICE.

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception