Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > Projecció i debat del documental "La Danse" de Frederick Wiseman

Projecció i debat del documental "La Danse" de Frederick Wiseman

25/04/2017

"National Gallery" i "La Danse" de Frederick Wiseman: una reflexió de futur sobre els públics i els artistes en el Teatre Auditori de Granollers

En motiu de la celebració dels 15 anys del Teatre Auditori de Granollers i amb la col·laboració de l’Associació Cultural de Granollers (AC) i l’Associació Professional de Gestors Culturals de Catalunya (APGCC), us proposem la projecció i el posterior cinefòrum al voltant de dos grans pel·lícules del director de cinema documental Frederick Wissemar: National Gallery, (2014) i La Danse (2009).

El novembre passat vam gaudir de la pel·lícula i sopar-fòrum posterior de National Gallery, on vam debatre sobre el paper dels públics a la nostra institució. La propera sessió és el dijous 27 d'abril a les 18.30 h al Centre Cultural de Granollers, amb la projecció de la pel·lícula La Danse.

Posteriorment, el dijous 4 de maig a les 19 h tindrà lloc el debat de reflexió al voltant de La Danse a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers. La idea és encetar un debat sobre el paper que el Teatre Auditori de Granollers hauria de jugar de cara al futur per a la comunitat artística. L'activitat és gratuïta però cal inscriure's aquí.

La Danse és un documental que s'endinsa en El Ballet de l'Òpera de París, una de les millors companyies de ballet del món. Frederick Wiseman filma tots els aspectes de la vida i obra d'aquesta institució cultural. Gravant tots els dies els cursos, les repeticions i assajos, Wiseman posa de relleu com l'escola francesa de ballet presta una rigorosaatenció a la perfecció de la tècnica i la precisió del moviment.

Preu pel∙lícula: 5 €

Compra l'entrada aquí!

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception