Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > Visites guiades teatralitzades

Visites guiades teatralitzades

28/04/2017

Els propers dies 7, 26 i 27 de maig es faran visites guiades per famílies, que inclouran l'espectacle de titelles "Més enllà dels miralls"

En motiu del 15è aniversari del Teatre Auditori de Granollers, l'equipament organitza visites guiades teatralitzades per famiílies i per escoles. Us oferim fer un recorregut teatralitzat al Teatre Auditori de Granollers, per conèixer les diferents parts del teatre i gaudir d’una representació de titelles basada en el conte “Més enllà dels miralls”. L’objectiu de la visita és acostar les arts escèniques i els fonaments més bàsics d’un equipament com el nostre.

Vestíbul, cafeteria, escenari, vestuaris o el pati de butaques són algunes de les zones que es visiten. La visita inclou també el fossar dels músics i a la part inferior del teatre, on és preparen els muntatges tècnics. També s’explica la història de la creació del teatre, es comenten les característiques tècniques de l’edifici i es donen a conèixer alguns dels espectacles que tenen lloc al teatre.

La Filo, una costurera molt despistada, us acompanyarà en aquest recorregut per les instal·lacions del teatre. A més a més, durant la representació de l’espectacle de titelles “Més enllà dels miralls”, podreu conèixer els diferents personatges que intervenen per a la realització d’un espectacle.

La duració de les visites serà d'una hora i el preu per persona de 3 €. Les dates ofertes per les visites guiades familiars són el 7, 26 i 27 de maig.

Compra la teva entrada per la visita teatralitzada

Conte "Més enllà dels miralls"

El conte "Més enllà dels miralls" s'ha editat en motiu del 15è aniversari del Teatre Auditori de Granollers i explica les aventures de l'Àfrica, una nena que es perd al vestíbul d'un teatre i que apareix al Planeta Talia, el lloc on es preparen totes les obres de teatre del Planeta Terra.

Amb text i il·lustracions dels granollerins Ramon i Jordi Daví, l'objectiu de l'obra és acostar un equipament com al teatre als més menuts, a través d'un món ple de fantasia. El conte està recomanat a partir de 3 anys i està a la venda al preu de 10 € a les llibreries locals de Granollers (La Gralla; Carbó i Abacus), a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers (dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30 h i una hora i mitja abans de cada espectacle).


Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception