Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > Cantània 2017: 16 funcions, 95 escoles, 4.300 alumnes i més de 10.000 espectadors

Cantània 2017: 16 funcions, 95 escoles, 4.300 alumnes i més de 10.000 espectadors

Fotos: Arian Botey
12/06/2017

4.300 alumnes de cinquè i sisè de primària participen a "La nit dels malsons"

Ahir va concloure la 17a edició de la Cantània al Vallès Oriental, un projecte musical i educatiu ideat per l’Auditori de Barcelona i organitzat per l'Associació Cultural de Granollers i el mateix Teatre Auditori des de l’any 2001.

Aquest any s'han fet un total de 16 funcions i han participat un total de 4.300 cantaires de 95 escoles de 34 municipis de la comarca. Durant dos caps de setmana (2, 3, 4, 7, 8, 9, 10 i 11 de juny) han passat més de 10.000 persones per la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers.

Enguany, el títol de la cantània era “La nit dels malsons”, amb composició musical d’Àlex Martínez i text de Marta Buchaca. L’argument gira a l’entorn d’en Lluc, un nen de nou anys que és molt poruc i ha d’anar de colònies. Ell no hi vol anar de cap de les maneres. A la nit, quan està a punt d’adormir-se, la Guardiana de la por es cola per la seva finestra per fer-li entendre que tenir por no és dolent.

Cantània és una activitat participativa dirigida a escolars de cicle mitjà i superior de primària. Cada temporada s’encarrega una obra nova per a un gran cor de nens i nenes, a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Durant tot el curs escolar es treballa tant des de L’Auditori com des de l’escola. L’objectiu és organitzar un acte per als alumnes que es converteixi en una vivència musical inoblidable per a tots. I així ha estat!

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception