Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > El projecte Escena GrAn: creix

El projecte Escena GrAn: creix

14/06/2017

Escena grAn: s’obre a la cooperació territorial amb la incorporació del Teatre Auditori de Can Palots

Ahir es van presentar les novetats de la temporada 2017-2018 d'Escena grAn:. La roda de premsa va tenir lloc a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers amb la presència de Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Mireia López, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Granollers; Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona; Joaquim Torrent, director general de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya; Emiliano Cordero, alcalde de Canovelles i Carles Ribell, director del teatre Auditori de Granollers.

Durant el transcurs de la roda de premsa es va explicar les tres grans novetats del projecte Escena grAn: la integració del Teatre Can Palots de Canovelles, l’inici d’una nova etapa d’Escena grAn: oberta a la cooperació territorial, i les novetats artístiques dins la nova campanya de comunicació.

La cartellera Escena grAn: es presenta aquest any carregada d’optimisme, noves idees i nous projectes capaços de fer front a reptes, i a una major implicació, eixamplament i creació i desenvolupament de públics a l’oferta escènica. La proposta artística, de treball conjunt i de desenvolupament de públics, pretén convertir-se en factors de fortalesa per encarar nous reptes socials, culturals i educatius per a la ciutadania.

La temporada 2017/18 formaran part d’Escena grAn: el Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre; La Roda d’espectacles Infantils; la Sala de concerts Nau B1 – Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori Can Palots de Canovelles.

Aquesta proposta escènica vol oferir una cartellera conjunta i variada per tal de sumar esforços i iniciatives amb l’objectiu d’afavorir l’augment de públic així com adaptar-se a les necessitats del territori i enfortir la musculatura del sector de les arts escèniques i la música a nivell local.

Escena grAn: treballa per fer un salt qualitatiu dels continguts programàtics de la cartellera, amb la participació dels diferents espais que la integren, amb una única visió d’oferta artística per a l’espectador i la voluntat d’esdevenir un referent de l’oferta escènica del país. La iniciativa engloba propostes professionals i no professionals que compten amb un seguiment i acompanyament i que garanteixen un alt nivell de qualitat i interès general.

Escena grAn: inclou el sistema de compra d’entrades per a qualsevol dels espectacles a través d’una plataforma única de venda d’entrades per tal de garantir la màxima accessibilitat al consum escènic ofertat.

Un equip artístic vetlla per la qualitat i varietat de propostes, així com establint complicitats a nivell nacional per garantir les millors propostes del mercat. Entre elles hi trobem El Gran Teatre del Liceu, L’Auditori de Barcelona, Els Teatres Amics, La Fira de Tàrrega i Llevant Teatre amb la Red de Teatros Alternativos a nivell estatal i la Coordinadora de Teatres Independents de Catalunya (CTIC) a nivell nacional.

Gràcies a aquesta fusió, els teatres poden oferir avantatges per abonaments i descomptes per facilitar els millors preus i les millors condicions possibles associades a la programació. A més, han establert acords amb els pàrquings per tal de facilitar-ne l’accés.

Escena GrAn: Benvinguts a casa

Aquesta temporada la cartellera Escena grAn: estrena format, disseny i nova campanya de comunicació, Benvinguts a casa. Amb la voluntat d’obrir-se a a tots els espais que l’integren fent una crida clara i forta a l’obertura del projecte a tothom. Buscant una comunicació que identifiqui clarament la personalitat i l’abast de la oferta de la nova cartellera i connecti de manera clara i directa amb la idea de proximitat, qualitat i confiança. La cartellera escènica i musical dels equipaments està recollida en un programa ordenat cronològicament indiferentment dels espais en el quals tenen lloc les funcions.

Escena grAn: 5 anys de projecte

Escena grAn: és una cartellera escènica que neix la temporada 2013/2014 amb la programació del Teatre Auditori de Granollers, Teatre de Ponent, Centre Cultural de Granollers i la Roda d’espectacles Infantils. La temporada 2014/2015 s’incorpora al projecte la Sala de concerts Nau B1, de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i des d’aquesta temporada 2017/2018 s’afegeix el Teatre Auditori Can Palots de Canovelles. El projecte escena grAn: creix, posant d’aquesta manera les bases per a la creació d’una Xarxa de Cooperació Territorial, tal com preveu el Reial Decret 9/2017 de 31 de gener del Sistema Públic d’Espais Escènics i Musicals de Catalunya.

 

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception