Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > Ja tenim aquí la nova programació de la temporada 2017-2018

Ja tenim aquí la nova programació de la temporada 2017-2018

28/06/2017

El Teatre Auditori enceta nous projectes i grans i variades produccions de tots els gèneres i estils

L’espectacle de música clàssica Carmina Burana, amb la Coral Cantiga i el Cor de Cambra de Granollers (30 de setembre, al Teatre Auditori de Granollers), marcarà l’inici de la temporada 2017-2018 de la cartellera d’Escena grAn, que enguany està integrada pel Teatre Auditori de Granollers, la Casa de Cultura Sant Francesc (a través de la Roda d’Espectacles Infantils), Llevant Teatre, la Sala de Concerts Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori Can Palots de Canovelles.

Cinc equipaments culturals que proposen un total de 66 espectacles, 22 dels quals adreçats al públic infantil, configurant una de les cartelleres més completes, variades i de qualitat del país, amb una programació equilibrada de teatre i música, que hi afegeix altres propostes d’altíssim nivell dins les disciplines de l’òpera, la dansa i el circ. Pel que fa al Teatre Auditori de Granollers aquestes són les propostes per aquesta temporada:

Teatre

El Teatre Auditori de Granollers acollirà obres com El Padre (1 d’octubre), amb Héctor Alterio; La Treva (28 d’octubre), amb Clara Segura, David Selvas i direcció de Julio Manrique; Art (18 de novembre, en dues sessions), de Yasmina Reza, amb interpretació de Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva; E.V.A (2 de desembre), amb les T de Teatre i novament Julio Manrique en la direcció, o Paradise, amb els protagonistes de la sèrie Merlí, de TV3 (13 de gener). D’un caire més punyent i profund, Oriol Broggi porta a la Sala Gran del Teatre Auditori (14 d’octubre), Boscos, de Wajdi Mouawad.

Música moderna, clàssica i òpera

Aquesta temporada s’intensifica al Teatre Auditori de Granollers l’oferta de música clàssica, amb protagonisme de l’Orquestra de Cambra de Granollers (Carmina Burana – 30 de setembre-, Sonata Kreutzer – 26 de novembre-) i el Cicle Carles Riera de l’Escola Municipal de Música Josep Mª Ruera (amb peces de Bach, Beethoven…), que proposa també adaptacions dels seus concerts per als més petits. La segona part de la Temporada de música clàssica i òpera també surt ja a la venda, i destaca el concert Passió segons Sant Marc de Bach, sota la direcció de Jordi Savall i amb VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió (24 de març). També tindrà lloc l’òpera infantil Plou Foc (14 i 18 de març), protagonitzada per l’Orquestra de Cambra de Granollers i VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyats de cors participatius d’escoles granollerines.

La temporada de l’Orquestra de Cambra de Granollers, que també inclou els concerts de OCGr amb Josep Colom (18 de febrer) i OCGr amb Guy Van Waas i Mariona Camats (11 de març), finalitzarà amb un concert commemoratiu amb motiu del 80è aniversari del bombardeig de Granollers, titulat Música per a la pau i la memòria (27 de maig).

D’altra banda, el Cicle d’Òpera a Catalunya presenta 3 propostes dels Amics de l’Òpera de Sabadell: Così fan Tutte (12 de novembre); Don Carlo, de Giuseppe Verdi (18 de març) i Cavalleria Rusticana i Pagliacci (6 de maig).

La música, en les seves diferents manifestacions, també serà àmpliament present al Teatre Auditori de Granollers. El Amics de les Arts presentaran el seu últim treball: Un estrany poder (7 d’octubre). També presentarà disc al Teatre Auditori l’autora de la banda sonora de la sèrie ‘Cites’, Luthea Salom: A garden to dream in (25 de novembre).

Els Cors dels Amics de la Unió oferirà Els colors del Mar (4 de novembre) i, juntament amb l’Orquestra de Cambra i el músic Pete Churchill protagonitzen Mirrors, dins el Festival de Jazz (26 de gener). La Polifònica de Granollers, amb motiu dels 40 anys, presentarà Sarau (22 d’octubre) i també celebra 40 anys sobre l’escenari el músic granollerí Jordi Pegenaute, amb l’espectacle Sis cordes i una maleta (10 de novembre). El grup vocal In Crescendo, acompanyat de l’Orquestra de Cambra de Granollers, ens tornarà a emocionar en el seu concert (10 de desembre).

Dansa

La dansa també pren importància a la cartellera d’Escena grAn i, en concret, al Teatre Auditori de Granollers, destacant l’actuació del prestigiós Ballet rus, que presentarà el clàssic La Bella Dorment (19 de novembre).

La dansa contemporània estarà representada pel projecte +45 (27 d’octubre), un exercici escènic sobre la maduresa i el pas del temps, que mostrarà el treball fet durant el procés de creació participativa que es desenvolupararà a partir d’octubre a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
Destaca també l’espectacle de Áureo, compost de cinc creacions d’alt nivell de Danztzaz Konpainia (1 de desembre), i la dansa urbana dels Iron Skulls Co i el seu Sinestesia (27 de gener).

Patinautes

Al Teatre Auditori de Granollers, dins el festival El més petits de tots, es portaran dues petites joies de companyies europees: Bojos per les pomes (18 de novembre) i Constructors de cabanes (25 de novembre).

Dins la programació del Teatre Auditori de Granollers destaquem també la proposta de Tortell Poltrona i Albert Pla amb el seu Projecte PP (5 de novembre) i el protagonisme del circ, amb l’espectacle Údul (6, 7 i 8 d’octubre), amb Los Galindos; i DesHábitat (3 de desembre), de Vaivén Circo. També es farà una divertida introducció a l’òpera, amb Òpera for kids (28 de gener).

Presentació de la programació i nova web

Aquest dijous 29 de juny, a les 19 h, tindrà lloc la presentació de la programació del Teatre Auditori de Granollers i de la resta d'equipaments d'Escena grAn per part dels diferents programadors. L’entrada és lliure però s’ha de confirmar assistència a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
De moment, però, ja es pot consultar la programació de tots els espectacles a la nova web www.escenagran.cat.

També és possible descarregar el llibret en pdf en aquesta url:

http://www.teatreauditoridegranollers.cat/fitxer/4482/Llibret_escenagrAn_set2017_gen2018.pdf

Venda d’abonaments i entrades


Les taquilles del Teatre Auditori actuen com a central de compres per tots els equipaments, i per tant, es poden comprar entrades de tots els espectacles que surten al catàleg d’Escena grAn.

 • Venda exclusiva d’abonaments d’Escena grAn: dimarts 4 de juliol, de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h
 • Venda d’entrades i abonaments: dimecres 5 de juliol, de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h

A partir del 6 de juliol venda d’entrades dimecres, dijous i divendres, de 17 a 19.30 h.

Tancat per vacances del 15 de juliol al 29 d’agost.

A partir del 30 d’agost venda d’entrades dimecres, dijous i divendres, de 17 a 19.30 h.

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception