Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > Arrenca la nova programació de febrer a juny d’Escena grAn!

Arrenca la nova programació de febrer a juny d’Escena grAn!

11/12/2017

Dimarts 12 de desembre, a partir de les 10h, venda exclusiva d'abonaments i dimecres 13 de desembre, venda d'entrades individuals i abonaments

La segona part de la temporada 2017-2018 arrenca amb una cartellera d’espectacles innovadora i plena de sorpreses als escenaris del Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Casa de Cultura Sant Francesc, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori Can Palots. Espectacles de tots els gèneres –teatre, dansa, circ, musica clàssica, òpera, jazz, noves tendències... – i propostes pensades per obrir els espais a l’espectador per tal que se’ls sentin més seus que mai.

El 12 de desembre, de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h, començarà la venda d’abonaments a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers i el 13 de desembre, de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h, la venda d’entrades.

A partir del 14 de desembre, l’horari de venda d’entrades i abonaments serà els dimecres, dijous i divendres, de 17 a 19.30 h. Divendres 5 de gener, les taquilles estaran tancades.

També podeu adquirir les vostres entrades pels espectacles d’Escena grAn a www.escenagran.cat i a les webs de cada equipament.


UNA PROGRAMACIÓ PER A TOTS ELS PÚBLICS!

El Teatre Auditori de Granollers ha programat, per la seva part, una seixantena d’espectacles, destacant els de música clàssica i òpera al costat de l’Orquestra de Cambra de Granollers, Veus–Cor Infantil Amics de la Unió, el Cicle Carles Riera i el Cicle d’òpera de Catalunya. L’equipament acollirà, tal com es va explicar, obres de teatre d’excepció, atípiques en ciutats mitjanes com Granollers: Cyrano amb Lluís Homar, Bodas de sangre amb Clara Segura i Nora Navas i Moby Dick, protagonitzada per Josep Maria Pou, entre d’altres. La música moderna tindrà també un paper destacat amb Blaumut, Chicuelo i Mezquida i Jorge Drexler i, completaran l’oferta, interessants propostes de circ i dansa, com ara, l’espectacle de la Producció Nacional de Dansa i el Ballet de Catalunya.

La Sala de concerts Nau B1 donarà a conèixer els nous treballs de grups com Illa Carolina, El Petit de Cal Eril, la banda familiar Macedònia i La Iaia. Visitaran també la Sala de concerts els optimistes Amics de les Arts, amb Un estrany poder, i el grup de culte, Obeses, amb Tornen els herois.

Llevant Teatre, per la seva part, tornarà apostar pel teatre compromès amb propostes com Cristian, Cospress i Veus de Txernòbil i els patinautes seguiran acompanyant els nens i nenes per les diferents propostes escèniques en una temporada familiar d’allò més divertida!

I arrodonirà la cartellera, el Teatre Auditori Can Palots, el darrer equipament incorporat a la gran família d’Escena grAn, amb espectacles variats i de qualitat, com l’enginyosa comèdia Anguilas, el thriller Paraules encadenades de Jordi Galceran, l’explosiva Sapiens dirigida per Sergi Belbel i la 5a edició del festival de música acústica, FEMAC.

Una cartellera carregada d'innovació, plena de sorpreses i amb propostes per a tots els públics i per a tots els gustos!

Descarrega't el llibret de la nova programació aquí!

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception