Portada > Teatre Auditori de Granollers > Notícies > Cantània 2018: 16 funcions, 100 escoles, més de 4.000 alumnes, i 10.400 espectadors

Cantània 2018: 16 funcions, 100 escoles, més de 4.000 alumnes, i 10.400 espectadors

11/06/2018

La Cantània ha reunit més de 4.000 nens i nenes participants d’escoles de 32 municipis del Vallès Oriental. Xifra rècord que situa Granollers com una de les principals seus del Cantània arreu del territori català.

Ahir va concloure la 18a edició de la Cantània al Vallès Oriental, un projecte musical i educatiu ideat per l’Auditori de Barcelona i organitzat per l'Associació Cultural de Granollers i el mateix Teatre Auditori des de l’any 2001.

Aquest any s'han fet un total de 16 funcions i han participat més de 4.000 cantaires de 100 escoles de 32 municipis de la comarca. Durant dos caps de setmana (1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10 de juny) han passat un total de 10.400 persones per la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers.

Partícules és el nom de l’edició d’enguany, amb text de Sergi Belbel, direcció musical de Josep Prats, Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montse Meneses i direcció escènica d’Ignasi Tomàs i Marta Gil. Una edició que compta amb 10 cançons sobre l’origen i evolució de l’univers, ara fa 13.800 milions d’anys, i la formació de les primeres partícules, la Via Làctia, les estrelles, les galàxies i, finalment, els planetes i la Terra.

Cantània és una activitat participativa dirigida a escolars de cicle mitjà i superior de primària. Cada temporada s’encarrega una obra nova per a un gran cor de nens i nenes, a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Durant tot el curs escolar es treballa tant des de L’Auditori com des de l’escola. L’objectiu és organitzar un acte per als alumnes que es converteixi en una vivència musical inoblidable per a tots. I així ha estat!

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception