Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Cicle Òpera Catalunya

VIU L'ÒPERA 

Visionat complet de les òperes de l'Associació Amics de l'Òpera de Sabadell, enregistrades per VOTV i representades al Teatre Auditori: Clica els vídeos de VOTV 

Cicle Òpera Catalunya

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya van engegar la idea de portar les òperes produïdes a Sabadell a altres poblacions, entre elles Granollers. Així, el 1989 va néixer el cicle Òpera a Catalunya.

El Teatre Auditori de Granollers ha programat totes les òperes del cicle des del 2002 i fins avui, conscient de la importància de donar impuls a un projecte del qual Catalunya n’era òrfena. Els resultats culturals d’aquest projecte són, des dels seus inicis, més que positius fent que milers de persones del país descobreixin el món de la música, l’òpera i el simfònic sense sortir dels seus municipis. Òpera de qualitat i propera a l’espectador.

Programació Òpera abril-maig 2021

Gaudeix de l'òpera Aida el diumenge 16 de maig, a les 18 h. Una història d’un amor profund que sobrepassa l’odi entre els pobles i les diferències socials.

Presentacions d'Òpera

Vols treure-li tot el suc a l'òpera? No et perdis les presentacions del musicòleg Marc Heilbron que tenen lloc a la sala petita a les 17 hores, una hora abans de la representació al Teatre Auditori de Granollers. Sortiràs entusiasmat i amb ganes de més!

Marc Heilbron és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i doctor per la Universitat de Bolonya, becat pel Reial Col·legi d’Espanya. Va ser fundador i redactor en cap de la revista Ópera Actual. Ha treballat al Gran Teatre del Liceu i ha estat investigador contractat del Departament de Musicologia del CSIC (2000-2004). Ha participat en projectes de recerca nacionals i internacionals entre els quals European Life in Europe 1600-1900 de la European Science Foundation i ha publicat treballs de recerca sobre temes de dramatúrgia musical. És co-autor d’Història de l’Òpera italiana i Discoteca ideal de la ópera i editor de Colección de cuarenta ejercicios o estudios progresivos de vocalización de Mariano Rodríguez de Ledesma.

Descobreix la programació del Cicle d'Òpera

Llista d'espera Aïda
Finalitzat
Aida
Cicle d'Òpera a Catalunya
16.05.21 | 18:00 h
Clàssica i Òpera