Mesures de prevenció de la Covid-19

És obligatori portar mascareta
Cal que, tant tú com els teus acompanyants, vingueu amb mascareta. Aquesta és obligatòria a la via pública, espais a l'aire lliure i espais tancats d'ús públic,com és el cas del Teatre Auditori (abans, durant i després de la funció).

En cas que siguis una persona exempte de dur posada la mascareta (per malaltia o dificultad respiratòria, per trastorns o alteracions de conducta, etc.), ens ho heu de comunicar al correu electrònic taquilles@teatreauditori.granollers.cat i ens posarem en contacte amb tu per gestionar-ho el més aviat possible i trobar la millor solució.

Aforament numerat i distància de seguretat
Mantingueu en tot moment la distància de seguretat amb la resta d'espectadors/es, a les entrades i les sortides. El mapa de butaques s'ha configurat perquè hi hagi distància de seguretat entre espectadors/es o entre persones d'un mateix nucli familiar. L'aforament és del 70% (aquest aforament està subjecte a canvis segons la normativa vigent Covid19).

Neteja de mans
Us podreu rentar les mans amb aigua i sabó als lavabos del teatre, així com utilitzar el gel hidroalcohòlic que hi haurà a diversos punts de l'espai.

Porteu l'entrada al mòbil
Cal portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper. Durant els actes no es facilitaran programes de mà ni agendes amb programació cultural. Tota la informació es trobarà a la pàgina web.

Obertura de portes
Per fer-ho més àgil i respectar en tot moment les normes de seguretat, les portes s'obriran mitja hora abans de les funcions i les entrades i sortides del teatre es faran en ordre, seguint les indicacions del personal de sala. És molt important que ningú arribi tard per tal de garantir que tothom pot seure al seient assignat.

Desinfecció de la sala
El Teatre Auditori de Granollers garanteix la desinfecció de la sala, abans i després de la funció.

Canvis i devolucions de les entrades
En cas de no assistència, en motiu del confinament municipal, us podem gestionar una targeta regal amb validesa de dos anys o retornar-vos els diners pel mateix canal de compra en que vau efectuar el pagament si envieu un mail a info@escenagran.cat amb un mínim de 48 hores abans del dia de l'espectacle. No es retornaran diners un cop passat el termini.

Confinament municipal
A data 26 d'abril el govern aixeca el confinament comarcal, i per tant, la mobilitat és lliure per tot Catalunya. A data 24 de maig, l'aforament passa del 50% al 70%.

Servei de cafeteria El Gato Verde
L’espai gastronòmic torna a la seva activitat habitual, parada des del gener del 2020, oferint dinars i sopars, i servei de cafeteria.

  • Dilluns i dimarts: de 16 a 21 h, servei de cafeteria
  • Dimecres i dijous: de 12:30 a 21 h, dinars i servei de cafeteria
  • Divendres i dissabtes: de 12:30 a 23 h, dinars, servei de cafeteria i sopars
    Diumenge: de 12:30 a 16 h, dinar i servei de cafeteria
  • Servei de cafeteria abans i després de l'espectacle.

Tinguem cura de tots i totes
Si penses que pots tenir símptomes del Covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus en els últims dies, queda’t a casa. Tindreu moltes més ocasions per gaudir de les arts escèniques!

Més informació | COVID-19 Ajuntament de Granollers