Aquest Nadal, regala Teatre! - Teatre Auditori de Granollers
Portada > Notícies CMS > Aquest Nadal, regala Teatre!

Aquest Nadal, regala Teatre!

17/12/2018

Sinó saps que regalar aquestes festes, tenim el regal ideal! Regala una targeta regal i li permetrà escollir entre venir a un concert, gaudir d'una òpera, viure el circ de prop o el millor teatre del moment!

El Teatre Auditori de Granollers acaba de posar a la venda els espectacles dels mesos de febrer a juny, amb un munt de propostes atractives per a tots els gustos!

Espectacles com "Les Luthiers" o "Tricicle" i concerts com el de "Rozalén" o "Els Pets" són alguns dels més venuts en aquestes dates. I sinó teniu clar quin espectacle triar, podeu regalar la targeta regal i deixar que escullin ells directament. Podran triar obres de teatre com "El Preu" protagonitzada per Pere Arquillué i Ramon Madaula, o la comèdia "Escape Room" amb Joel Joan i Àgata Roca, però també musicals com "Maremar" de Dagoll Dagom o l'obra de misteri "El chico de la última fila", de Juan Mayorga.

Si prefereixen obres de petit format o de noves tendències, obres com "Conferència espectacular" o la visita a la instal·lació participada "Suburbana" són les millors eleccions, sense oblidar "Nadia",  una obra colpidora que presenta la companyia resident durant aquesta temporada al Teatre Auditori de Granollers, "La Conquesta del Pol Sud". Si per contra, són persones amants de l'òpera, trobaran amb "L'elisir d'amore" i "La bohème" el millor dels regals.

Pels amants de la música clàssica, "Carmina Burana", una obra clàssica però acompanyada d'una posada en escena espectacular; "Viatge en el temps", on es podran escoltar "Els concerts de Brandenburg", o el concert "El viatge del destí", dirigit pel prestigiós director Josep Caballé i amb música de Beethoven, Brahms i Mendelssohn són algunes de les opcions.

La Dansa també es protagonista de la nova temporada del teatre, amb companyies com LaMov, amb la seva nova obra "Terrenal", o Guy Nader i Maria Campos que ens presenten un espectacle de dansa contemporània: "Set of sets".

Per últim, circ, màgia o espectacles multimèdies com "Miedo" d'Albert Pla, són algunes de les opcions que també es poden obsequiar per aquestes festes nadalenques.

Des d'un gran regal de Nadal fins a un regal d'amic invisible, amb la targeta regal pots triar l'import que desitges i  l'encertes segur. Aquestes festes, regala espectacles!

Consulta tota la programació

Compra una targeta regal

Arxivat a: General
Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception