Pluja d'espectacles a Escena grAn! - Teatre Auditori de Granollers
Portada > Notícies CMS > Pluja d'espectacles a Escena grAn!

Pluja d'espectacles a Escena grAn!

08/01/2019

Propostes per a tots els gustos, de totes les disciplines artístiques i per a totes les edats ompliran els mesos de febrer a juny els equipaments d'Escena grAn. Si et vas perdre la presentació del periodista Toni Puntí amb els programadors al Teatre Auditori, ja pots veure l'especial que va emetre VOTV sobre la nova programació.

La Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers va acollir dimarts, 11 de desembre, la presentació de la segona part de la temporada 2018/2019 del projecte Escena grAn, una iniciativa compartida per diversos equipaments que va néixer al 2013 i que es troba ja plenament consolidada amb 114 espectacles aquesta temporada i més de 150 funcions.

El Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Casa de Cultura Sant Francesc, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori Can Palots tornen a formar part d’aquesta iniciativa global i de suma d’esforços que va presentar al públic una cartellera de luxe, variada i molt extensa, en un acte conduït novament pel periodista Toni Puntí.

La programació de febrer a juny torna a situar l’espectador com a protagonista absolut d’una cartellera que oferirà espectacles de música, teatre, òpera, circ, dansa i màgia en més d’un seixantena de propostes de plena actualitat. Una programació que tindrà noms tan destacats en el món del teatre com els Tricicle i el seu espectacle Hits; Pere Arquillué i Ramon Madaula; la història íntima i personal de Neus Sanz, l’artista David Espinosa; la delirant comèdia Escape Room amb Joel Joan; el drama social d’Idoti Iranti; la sacsejada a la maternitat de La noia de la làmpada; Els Joglars i la seva obra sobre Santiago Rusiñol o l’espectacle Nadia de la companyia convidada de la temporada al Teatre Auditori, La Conquesta del Pol Sud que, a més, presentarà una instal·lació innovadora sobre la ciutat: Suburbana.

La música moderna seguirà omplint també els caps de setmana amb artistes de primer nivell com el violinista Ara Malikian; el cantant Antonio Orozco, que ja han exhaurit les entrades; la cantautora de referència del moment, Rozalén; Els Pets i el seu nou treball discogràfic (també amb les entrades ja esgotades); Doctor Prats i Venim de lluny; el grup Acústiquem amb Miquel Fernández, Albert Pla i el seu espectacle Miedo i una nova edició del FEMAC a Can Palots.

El Teatre Auditori seguirà apostant també per la música clàssica amb nous reptes per a l’Orquestra de Cambra de Granollers, actuacions amb músics de renom gràcies al cicle Carles Riera de l’Escola Municipal de Música, noves propostes de la Societat Coral Amics de la Unió i un nou cicle d’Òpera a Catalunya que presentarà L’elisir d’amore de Donizetti i La Bohème de Puccini.

La dansa serà també present amb LaMov i la seva producció Terrenal, Guy Nader i Maria Campos amb Set of sets i l’espectacle juvenil i amb marca de ciutat Tots dansen i Dagoll Dagom presentarà el seu exitós musical Maremar. Així mateix, gaudirem de nou amb la màgia de l’irònic i trencador Mag Marín, veí de Granollers, i Joel Martí i Pablo Molina desafiaran la gravetat amb l’espectacle de circ Random.

I no oblidem els petits de la casa que aquesta temporada tindran, a més, un pes molt destacat en la programació amb totes les propostes familiars dels equipaments i el nou Cicle per a nadons de 0 a 3 anys que s’estrena aquest proper mes de febrer. Així i gràcies als Patinautes els petits viuran divertides i emocionants propostes familiars de la mà de la Roda d’Espectacles Infantils, el Teatre Auditori de Granollers i el Teatre Auditori Can Palots.

 
Arxivat a: Blog
Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception