El Teatre Auditori edita una guia pedagògica sobre Nadia - Teatre Auditori de Granollers
Portada > Notícies CMS > El Teatre Auditori edita una guia pedagògica sobre Nadia

El Teatre Auditori edita una guia pedagògica sobre Nadia

11/04/2019

La guia, adreçada a alumnes i professors, permet treballar temes com les fronteres, la diversitat en un món globalitzat, la guerra i pau, la recerca de la identitat i el gènere.

El Teatre Auditori, amb la voluntat d’arribar a les escoles i instituts i fer reflexionar els seus alumnes i professors, ha editat dues guies pedagògiques vinculades a propostes escèniques de la companyia convidada de la temporada 2018/2019: La Conquesta del Pol Sud.

Tenint en compte que els centres educatius són un reflex de la societat i un dels principals agents de socialització, a través dels quals es vehiculen missatges, models i normes associades als valors culturals i d’origen geogràfic, el Teatre Auditori va crear la primera guia pedagògica al novembre de 2018 entorn l’obra Raphaëlle de La Conquesta del Pol Sud. Una guia que va servir per tractar a les aules temes de gènere i transsexualitat i fer reflexionar, a través de diferents activitats de treball, entorn a si la divisió de sexes és només una construcció cultural o no.

En aquesta mateixa línia, aquest mes d’abril s’ha creat la segona guia pedagògica al voltant de l’obra Nadia, l’obra de teatre documental i en primera persona que es podrà veure al Teatre Auditori el proper dissabte 27 d’abril.

La nova guia ens parla de fronteres, de diversitat en un món globalitzat, de guerra i pau, de recerca de la identitat i de gènere. Tot, partint de l’obra i la vida de Nadia, l’afganesa que va sobreviure al règim dels talibans sota una identitat masculina. Una història real i commovedora d’una jove a la recerca de la llibertat que projecte una mirada d’esperança cap al futur.  

Les guies, amb llicència oberta, es poden utilitzar i editar amb la finalitat de millorar el contingut pedagògic i compartir els materials amb altres teatres de Catalunya. Es per això que la podeu descarregar aquí i fer que circuli a través de les aules generant, així, opinió, debat i pensament crític entre alumnes i professors.

DESCARREGA LES GUIES PEDAGÒGIQUES

Arxivat a: General
Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception