LA BOHÈME | Vols saber-ne més? - Teatre Auditori de Granollers
Portada > Notícies CMS > LA BOHÈME | Vols saber-ne més?

LA BOHÈME | Vols saber-ne més?

08/05/2019

Coneixes la història d'amor del poeta Rodolfo i la brodadora Mimi? Diumenge 12, els Amics de l'Òpera de Sabadell ens acosten aquesta història d'amor i drama de Puccini, La bohème. Marc Heilbron ens presentarà aquesta obra mestre a les 17 h.

La bohème és una de les òperes més cèlebres de Giacomo Puccini i una de les obres d’art italianes més genuïnes de tots els temps. Popularitat i qualitat és donen de la mà en aquesta nova aposta dels Amics de l’Òpera de Sabadell i el Cicle d’Òpera a Catalunya.

Un engranatge perfecte de teatre musical, l’apoteosi del melodrama i una òpera bella i convicent alhora. Amb un llibret excel·lent, que barreja comèdia i drama, i una música i personatges molt ben definits, La bohème se situa com una de les òperes puccianes més estimades pel públic. Basada en la novel·la Escenes de la vida bohèmia d’Henri Murger, l’òpera de Puccini ha estat etiquetada com una òpera verista, també com l’última gran òpera romàntica, així com una proposta clarament impressionista.

Més enllà de les corrents artístiques i musicals, La bohème és una història d’amor pur, amor real, entre Rodolfo i Mimí. Una òpera que s’allunya de solemnitats i extremes passions, on els protagonistes s’enamoren de la senzillesa de l’altre, transformant allò quotidià en la tesi principal de l’obra. I és que les situacions ordinàries i aparentment banals són la gran novetat d’aquesta òpera de les “coses petites”, com li agradava definir-la al mateix Puccini. No hi ha personatges llegendaris, no hi ha grans històries, és simplement la vida mateixa en escena, amb les seves llums i les seves obres.

 

VOLS ANAR MÉS ENLLÀ?

- Programa Òpera en texans: La bohème (4 abril 2013 - TV3): Si teniu entrades per veure La bohème i voleu aprofundir més en aquesta òpera, no deixeu de veure aquest programa. El periodista es va traslladar dos dies a París per fer la ruta bohèmia de la ciutat i reviure les experiències dels quatre protagonistes de l'obra. Un cant a la joventut, a la llibertat, a l'amor, a la inconsciència de viure. Una òpera que ens recorda que el temps mai torna enrere.

- Article publicat al blog IN FERNEM LAND, la vida com a pretext per anar a l'òpera: Tornant a preparar La bohème. 

- I per anar obrint boca... no deixeu d'escoltar:

Ària de Mimì Mi chiamano Mimì

Ària del tenor Che gelida manina acte I

 

LA BOHÈME - 18 h

Presentació prèvia - 17 h a càrrec de Marc Heilbron

Teatre Auditori de Granollers

Més informació i entrades

Arxivat a: Blog
Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception