El Teatre Auditori als Premis Frederic Roda 2019 - Teatre Auditori de Granollers
Portada > Notícies CMS > El Teatre Auditori als Premis Frederic Roda 2019

El Teatre Auditori als Premis Frederic Roda 2019

Frederic Roda
13/05/2019

Un any més, Josep Maria Farnés Sararols, vinculat des de fa molts anys a la vida cultural de Granollers, participarà com a jurat dels premis Frederic Roda en nom de Granollers i del Teatre Auditori.

Josep Maria Farnés participarà novament com a membre del jurat dels premis Frederic Roda en nom de Granollers i del Teatre Auditori de Granollers. Farnés serà l'encarregat, juntament amb la resta de membres del jurat, de determinar, de les sis millors obres seleccionades prèviament per l’Associació Agrupació Dramàtica de Barcelona, aquella que, es consideri la guanyadora, en funció de la seva qualitat, originalitat, contemporaneïtat i la utilització dels llenguatges més actuals.

Josep Maria Farnés Sararols, veí de Granollers, ha format part de la junta de l’Associació Cultural i de l’Ateneu de Granollers i actualment és promotor del Premi de pintura Paco Merino i està a la comissió Salvador Casanovas de Granollers. A les Franqueses, des de fa 4 anys, també forma part de la junta local de l’Assemblea Nacional Catalana.

El jurat, com cada any, està integrat per membres dels equipaments escènics i musicals locals multifuncionals de la demarcació de la província de Barcelona, i presidit pel President delegat de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports.

Convocatòria del Premi Frederic Roda de teatre 2019

La Diputació de Barcelona i l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) convoquen el Premi Frederic Roda de Teatre 2019, dotat amb 8.000 € i l’edició del text guardonat, amb l’objectiu de donar suport als dramaturgs catalans i la seva obra.

Des de l’any passat, la Diputació dona un nou impuls a aquest premi convidant els representants dels espais escènics municipals a formar part del jurat. El premi de l’edició 2018 va ser per a la peça “Lamarr: natura morta” de Carles Batlle i anteriorment els guardonats havien estat Lluïsa Cunillé per “Boira” l’any 2014 i David Plana per “Els encantats” i Josep Maria Miró per “La travessia” l’any 2015.

Creat l’any 2014 per l’ADB, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i el suport d’Òmnium Cultural, el premi ret homenatge a la memòria de qui fou una de les personalitats més influents en la vida teatral catalana en les seves diverses facetes de cofundador de l’ADB, sotsdirector de l’Institut del Teatre, director, pedagog, dinamitzador cultural i crític teatral.

Podran participar en la convocatòria els autors majors de 18 anys, a títol individual, amb obres dramàtiques originals, inèdites i no estrenades, amb temàtica lliure. El període de presentació de sol·licituds és del 6 de maig al 28 de juny de 2019.

Arxivat a: General
Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception