Tot és a punt per la Cantània d’aquest any, dedicada al poeta Joan Brossa - Teatre Auditori de Granollers
Portada > Notícies CMS > Tot és a punt per la Cantània d’aquest any, dedicada al poeta Joan Brossa

Tot és a punt per la Cantània d’aquest any, dedicada al poeta Joan Brossa

28/05/2019

A només 3 dies d’estrenar A de Brossa al Teatre Auditori de Granollers, els alumnes de Can Manent de Cardedeu ens expliquen com estan vivint aquests dies previs a la representació final!

Més d’una cinquantena d’alumnes de l’escola Can Manent, una de les participants en el projecte Cantània, ens ha regalat avui un petit tast del que serà la Cantània d’aquest any, titulada A de Brossa.

A només 3 dies perquè comencin les 17 representacions finals de les més de 100 escoles que hi participen, el Teatre Auditori de Granollers s’ha desplaçat avui a Cardedeu, juntament amb l’Associació Cultural, coorganitzadora del projecte, per respirar l’ambient a les escoles que hi participen, dies abans de la cantata més esperada de l’any.

El projecte Cantània “marca de per vida als alumnes que hi participen”, així de rotunda ha estat la professora de música Mercè Oller, encarregada de preparar amb els alumnes totes les cançons del projecte al llarg del curs. “Han estat mesos de molta feina, moltíssima implicació, però el resultat sempre és positiu per a tots; per als alumnes que hi participen, que viuen una experiència inoblidable en tots els sentits, i també per nosaltres, el professorat de música de les escoles, que se sent més unit que mai”, ha afegit la professora de música, assegurant que “És, sens dubte, un projecte que ens uneix a tots i ens permet treballar mols aspectes importants amb els nostres alumnes: el cant coral, la veu, la posició, els moviments, els gestos, l’expressió i, aquest any, fins i tot, la part més literària i humanista ja que la cantata va dedicada a Joan Brossa”.

A de Brossa permetrà a tothom que s’acosti al Teatre Auditori entrar en el meravellós univers del poeta Joan Brossa amb una història que ens enganxarà des del primer minut. La Blanca i la Bruna viatjaran al món brossià de la màgia, el joc i les paraules, gràcies a unes ulleres molt especials a través de les quals experimenten una nova mirada cap a elles mateixes i cap a la vida. “Una temàtica que ha agradat molt als nens i nenes”, ha dit la professora.

A la trobada a Can Manent també han assistit la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Cardedeu, Isabel Sallés, i representants de l’Associació Cultural de Granollers i el Teatre Auditori de Granollers. Els mitjans han pogut parlat amb ells sobre el projecte i també amb dues de les nenes que hi participen: la Lila, que ha assegurat que “si t’agrada la música, t’agrada Cantània” i la Sol, que ha parlat amb la televisió i els mitjans escrits i els ha dit que, ara mateix, estava nerviosa i contenta a la vegada perquè “si ho fem malament passaré molta vergonya però si ho fem bé, acabaré molt orgullosa”.

La 19a edició comptarà amb un total de 102 escoles participants de 37 municipis i 4.530 alumnes, que interpretaran l’espectacle A de Brossa en 17 funcions al Teatre Auditori de Granollers del 31 de maig al 9 de juny. Una cantata dedicada al poeta Joan Brossa que compta, a més, amb la col·laboració de la Fundació Joan Brossa, no només per documentar la cantata, sinó pel treball que s’està duent a terme en l’àmbit de les arts plàstiques i la llengua als diferents centres educatius del Vallès Oriental.

Arxivat a: General
Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception