Temporada 2011-2012 - Teatre Auditori de Granollers
Portada > Programació > Temporades > Temporada 2011-2012

Temporada 2011-2012

 1. dv. 4 nov.
  Teatre
  Divendres 4 de novembre, a les 21:00
  Flirt no és una obra qualsevol. En Marcel puja a l'escenari cercant l'última possibilitat de trobar el seu amor. Per això se li ha acudit un espectacle per a trobar-se a sí mateix. Així podrà mostrar als altres com és, com pensa i com viu... tot ensenyant-nos cartes i cançons que parlen d'amor.
 2. dg. 6 nov.
  Música
  Diumenge 6 de novembre, a les 19:00
  Nascuda a Tolosa (Guipúscoa), Ainhoa Arteta és una de les més destacades sopranos del món, amb una carrera artística desenvolupada internacionalment en teatres tan importants com el Metropolitan Opera House de Nova York, el Covent Garden de Londres o l'ôpera d'Amsterdam. Des del seu debut operístic l'any 1900 a Estats Units, Arteta s'ha convertit en un referent internacional al costat de personalitats com Rolando Villazónh, Plácido Domingo o Mirella Freni, entre molts altres.
 3. dv. 11 nov.
  Música
  Lluís Grané(2 funcions)
  A partir del divendres 11 de novembre, a les 19:00
  El pianista LLuís Grané ens farà gaudir amb obres tan reconegudes com la Suite Espanyola "Granada" d'Albèniz, L'Heroica de Chopin o el Clar de Lluna de Beethoven. També podrem sentir algunes peces de Liszt i Rachmaninov. El concert s'inclou dins del cicle L'un? L'altre? O tots dos! organitzat per l'Escola Municipal de Música Josep M. Ruera de Granollers.
 4. dv. 11 nov.
  Música
  Lluís Grané(2 funcions)
  A partir del divendres 11 de novembre, a les 20:00
  El pianista LLuís Grané ens farà gaudir amb obres tan reconegudes com la Suite Espanyola "Granada" d'Albèniz, L'Heroica de Chopin o el Clar de Lluna de Beethoven. També podrem sentir algunes peces de Liszt i Rachmaninov. El concert s'inclou dins del cicle L'un? L'altre? O tots dos! organitzat per l'Escola Municipal de Música Josep M. Ruera de Granollers.
 5. dg. 13 nov.
  Programació Familiar
  Diumenge 13 de novembre, a les 18:00
  El Tramvia Blanc és un dels grups d'animació infantil amb més experiència i més coneguts de Catalunya. Des de la seva fundació a Granollers el 1986, ha realitzat més d'un miler d'actuacions i ha gravat quatre CDs. Engany el Tramvia Blanc compleix 25 anys i ho celebrarà amb un concert al Teatre Auditori de Granollers. En aquest concert, que serà enregistrat en directe, el grup interpretarà les seves cançons més conegudes i demanarà, com sempre, la patricipació dels nens i nenes.
 6. ds. 19 nov.
  Teatre
  Dissabte 19 de novembre, a les 22:00
  Sabies que ens nens riuen 300 vegades al dia, mentre que els adults només ho fem unes 15? El magnífic Tricicle torna de nou al teatre per oferir-nos una comèdia d'allò més terapèutica. A Garrick, els actors surten a escena vestits damb una bata blanca per convertir-se en uns autèntics doctors de l'humor. El seu propòsit? Fer-nos riure sense parar.
 7. dj. 24 nov.
  Teatre
  Pedra de Tartera(2 funcions)
  A partir del dijous 24 de novembre, a les 18:00
  Pedra de tartera (Maria Barbal, Tremp 1949) va convertir-se ben aviat en un clàssic literari a Catalunya, però també a molts països on s’ha editat en diverses llengües. L’obra continua essent un volum imprescindible de la literatura catalana com a relat magnífic que parla de la supervivència i el desarrelament. La vida passa silenciosament en el Pallars nadiu de la pròpia autora. Víctima del seu propi temps, la Conxa afronta la duresa de la vida d’una dona pagesa mentre el país és sacsejat per tràgics esdeveniments.
 8. dj. 24 nov.
  Teatre
  Pedra de Tartera(2 funcions)
  A partir del dijous 24 de novembre, a les 21:00
  Adaptació teatral: Marc Rosich
  Direcció: Lurdes Barba
  Intèrprets: Marina Barberà, Rosa Cadafalch, Roger Casamajor, Annabel Castan, Max Figueres, Àurea Márquez, Max Megias, Eduard Muntada, Júlia Pedra, Max Roca i Carla Vives.
 9. ds. 26 nov.
  Música
  Dissabte 26 de novembre, a les 22:00
  Els Manel ja no són uns desconeguts. Des que van aparèixer l'any 2009 amb Els millors professors europeus, la crítica sempre els ha vist amb molt bons ulls. Per això uns quants concerts després, Manel s'ha convertit en un referent nacional, havent guanyat una de les coses més importants: l'autèntica admiració del gran públic.
 10. dg. 27 nov.
  Música
  Diumenge 27 de novembre, a les 19:00
  Amb direcció escènica de Quim Lecina, direcció musical de Josep Vila i Jover i interpretació de la jove actriu catalana Sílvia Forns, aquest concert escenificat és l’especial homenatge que el Cor de Cambra de Granollers olgut retre a Xavier Montsalvatge, una de les figures més importants de la història de la música al nostre país. No te’l pots perdre!

Altres temporades

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception