15 anys del Teatre Auditori de Granollers - Teatre Auditori de Granollers
Portada > Teatre Auditori de Granollers > 15 anys del Teatre Auditori de Granollers

15 anys del Teatre Auditori de Granollers

El Teatre Auditori de Granollers ja té 15 anys!

El dia 15 de febrer de 2002 el Teatre va alçar el seu teló per primera vegada per presentar l’espectacle de Carles Santos, Ricardo i Helena. Durant la Temporada 2016/2017 el Teatre ha celebrat el seu 15è aniversari amb una gran quantitat d'actes i amb una cartellera de luxe.

Us hem preparat un petit vídeo resum de l'aniversari. Esperem que el gaudiu!

 

Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos durant la celebració del nostre aniversari!

A continuació podreu veure un resum de tots els actes que han tingut lloc durant la temporada 2016/2017.

 

Actes de celebració del 15è anivesari del Teatre Auditori de Granollers

Una gran festa amb Guillem Albà i la Marabunta!

L’acte central de celebració és una gran festa d’aniversari amb l’actuació central de Guillem Albà i la Marabunta, a més d’altres artistes convidats i moltes més sorpreses. Aquí us deixem un recull de les millors imatges de la nit:


Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys

Del 24 al 26 de març, Granollers s’omple de teatre amb formacions i grups no professionals de la ciutat per celebrar els 15 anys a partir d’un guió creat expressament per l’aniversari. “Més de 60 actors i actrius, músics i cantants, ens sorprenen amb petites històries que comparteixen el mateix fil conductor”. Marta G. Otín i Dusan Tomic, a través d’Arsènic. Espai de Creació, dirigeixen aquesta proposta única i singular amb granollerins i granollerines com a protagonistes!

Tot està a punt per celebrar el 15è aniversari del Teatre Auditori de Granollers quan a una noia prodigiosa li demanen dirigir obres, interpretar papers, escriure espectacles i cantar cançons. Ella només té 15 anys. Vol jugar, conèixer gent, però no té temps, assaja tot el dia. Els adults no paren de demanar-li coses en nom de l'èxit i ella es torna boja: corre d'un lloc a un altre, s’amaga, trenca escenografies, s’emborratxa... però tot canvia quan coneix a un noi, un espectador. Aquest és l’argument de Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys, una proposta itinerant que fa desplaçar el públic per l’edifici per trobar-se amb escenes independents unides entre sí per la història de la noia de 15 anys, una història que incorporarà, a més, totes les disciplines escèniques dels participants.

El projecte, que busca enfortir el vincle entre la ciutadania i el Teatre Auditori i està inclòs dins del cicle comarcal Girem Propostes Singulars (GPS), ha creat la dramatúrgia del text a partir de les converses amb els participants, partint de les seves experiències a la ciutat, amb les entitats, així com de la història del teatre de Granollers i la seva relació amb el Teatre Auditori.

La proposta, incialment programada pel cap de setmana, es prorroga pel dijous 30 de març, amb tres sessions més. Més de 550 persones han passat pel teatre per veure aquest projecte escènic. Tot un èxit!

Aquí us deixem un recull d'imatges de la posada en escena de Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys:

 


54 joves han vingut gratuïtament al Teatre Auditori de Granollers

Si fas 15 anys durant el 2017 estàs convidat al Teatre entre febrer i juny!

Volem compartir la felicitat de celebrar el nostre aniversari! Per això tots els nois i noies que fan 15 anys al llarg de l‘any 2017 estan convidats a venir a veure un espectacle entre els mesos de febrer i juny de 2017, coincidint amb l’aniversari del Teatre. Hi haurà una disponibilitat mínima de 20 entrades per espectacle, i és obligatori estar empadronat a Granollers. Pots escollir l’espectacle que desitgis entre els mesos de febrer i juny de 2017 organitzats pel Teatre Auditori de Granollers. La idea és regalar experiències a tots aquells joves que s’han fet grans amb el Teatre Auditori. Per poder gaudir de l'entrada, cal dirigir-se a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers amb el carnet d'identitat del noi o noia que fa 15 anys aquest 2017.

Gràcies a aquesta promoció creada per l'aniversari, més de 50 joves de 17 anys van poder gaudir sense cost d'espectacles com "La gran ilusión" del Mago Pop, Rosana o la Gran Festa d'aniversari del Teatre.


National Gallery i La Danse
de Frederick Wiseman: una reflexió de futur sobre els públics i els artistes en el Teatre Auditori de Granollers

En motiu de la celebració dels 15 anys del Teatre Auditori de Granollers i amb la col·laboració de l’Associació Cultural de Granollers i l’Associació Professional de Gestors Culturals de Catalunya, us proposem un cinefòrum al voltant de dos grans pel·lícules del director de cinema documental Frederick Wissemar: National Gallery, (2014) i La Danse (2009). El novembre passat vam gaudir de la pel·lícula i sopar-fòrum posterior de National Gallery, i la propera cita la tenim al mes d’abril, concretament el 27 d'abril a les 18.30 h al Centre Cultural de Granollers.

National Gallery és un documental que s’endinsa a la National Gallery londinenca i proposa un viatge al cor d’aquesta institució, poblada d’obres mestres de la pintura occidental de l’Edat Mitjana al segle XIX. És el retrat d’un lloc, el seu funcionament, la seva relació amb el món, el seu públic i els seus quadres.

La Danse és un documental que s'endinsa en El Ballet de l'Òpera de París, una de les millors companyies de ballet del món. Frederick Wiseman filma tots els aspectes de la vida i obra d'aquesta institució cultural. Gravant tots els dies els cursos, les repeticions i assajos, Wiseman posa de relleu com l'escola francesa de ballet presta una rigorosa atenció a la perfecció de la tècnica i la precisió del moviment.

Exposició 15 anys, 15 moments

Aquests 15 anys no haguessin estat possibles sense moltes complicitats i implicacions. Una és la dels mitjans de comunicació que ens han acompanyat des del primer dia en molts dels espectacles i esdeveniments que hem viscut. Un reconeixement a aquesta tasca és la exposició "15 anys, 15 moments" que reproduirà fets especials que ha viscut el Teatre Auditori recollits pels mitjans de comunicació.

Del 17 de febrer al 7 d'abril de 2017
Inauguració:
Divendres 17 de febrer a les 17 h.
Lloc:
Vestíbul del Teatre Auditori de Granollers
Horari d'obertura: Dimecres, dijous i divendres de 17 a 19:30 h i 1 hora i mitja abans dels espectacles.
Entrada gratuïta i lliure

Fes‐te una foto de record amb el teu artista preferit!

Coincidint amb l’inici de la Temporada 2016/2017 al vestíbul del Teatre Auditori trobareu un photocall on al finalitzar cada espectacle tothom que vulgui es podrà fer una fotografia amb alguns dels artistes protagonistes de la Temporada. Un cop feta, podeu penja‐la a Instagram amb el hashtag #tag15anys #teatreauditoridegranollers.


 

A més a més, la temporada 2016/2017 hem comptat amb grans caps de cartell, com ara, Manel, Sopa de Cabra, Macaco, Rosana, In Crescendo, el Ballet Nacional Rus, el Ballet de Sant Petersburg o el Mago Pop, entre d’altres; espectacles com el de Sara Baras i Carmen, que recordaran moments molt especials de la temporada inaugural de l’any 2002 i propostes de marca granollerina amb la participació de la Big Band, l’Orquestra de Cambra, l’Esbart Dansaire i Amics de la Unió, entre d’altres formacions locals.

Rep totes les novetats i compra entrades Registra't al Teatre Auditori!

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Mecenes d'or:

 • La Caixa - Obra Social

Mecenes de plata:

 • Estabanell Energia

Mecenes de bronze:

 • Sorea
 • La Mútua
 • Estrella Damm

Patrocinadors

 • APC Europe
 • Àgora Assessorament i Serveis
 • Vac-Tron
 • MB Motors

Empreses col·laboradores:

 • Enginyers Industrials de Catalunya
 • Les Flors - Roser Soldevila
 • Pàrquing Blaus
 • Hotel Ciutat de Granollers
 • Video Studi
 • Gran Centre

Mitjans de comunicació:

 • Vallés Oriental Televisió
 • Ràdio Granollers

Torras i Bages, 50 , 08401, Granollers | Telèfon: 93 840 51 21

Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Facebook Twitter Google + YouTube RSS

GestorDeContignuts.cat + Perception