2018 | Tots dansen

TOTS DANSEN 2017/2018

El projecte, organitzat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors, celebra la seva 6ena edició complint el seu principal objectiu: apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove, esdevenint alhora una eina educativa pel professorat i una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva.

Tots Dansen no ha deixat de créixer des que se’n va fer la primera edició, la temporada 2012/2013, amb 3 ciutats, 8 instituts i 562 alumnes participants. Al 2017 es va dur a terme l’aplicació de la seva cinquena edició, amb la participació de 7 ciutats de la Xarxa, 30 centres de secundària implicats i 1.822 joves entrant en contacte amb la dansa contemporània, amb un resultat de 18 funcions.

Aquest 2018, el projecte continua creixent amb una ciutat més que hi participa i amb el desdoblament del projecte amb 3 coreògrafs: Inés Boza, Constanza Brncic i Toni Mira.

Com cada any, el projecte és impulsat a la comarca per l’Associació Cultural i el Teatre Auditori de Granollers on, finalment, tindran lloc les representacions finals, resultat de tot un procés de creació coreogràfica que es comparteix durant tot un trimestre entre alumnes i professors, amb la supervisió artística dels coreògrafs i ballarins professionals.

Coreografia: Constanza Brncic
Instituts participants:
Institut Baix Montseny (Sant Celoni)
Institut Marta Estrada (Granollers)
Eugeni Xammar (L’Ametlla del Vallès)
Institut El Vern (Lliça d’Avall)
Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès),
Institut Bellulla (Canovelles)
Institut Domus d'Olivet (Canovelles)
Institut Celestí Bellera (Granollers)
Institut Escola Municipal del Treball (Granollers)

Vols reviure la màgia del Tots dansen 2018?

Pots rememorar l'espectacle final al Teatre Auditori amb un sol click. Un espectacle creat pel coreògraf Inés Boza, Constanza Brncic i Toni Mira, que va aconseguir emocionar-nos a tots i totes! Ho recordeu?

VEURE VÍDEO DE LA FUNCIÓ | 15 de maig de 2018

VEURE VÍDEO DE LA FUNCIÓ | 16 de maig de 2018

VEURE VÍDEO DE LA FUNCIÓ | 17 de maig de 2018

VEURE VÍDEO DE LA FUNCIÓ | 18 de maig de 2018