2019 | Tots dansen

TOTS DANSEN 2018/2019

Un projecte que vol apropar el llenguatge del moviment i la dansa als joves

El Teatre Auditori de Granollers i l’Associació Cultural acullen, un any més a Granollers, el projecte Tots Dansen, nascut al Mercat de les Flors de Barcelona, amb el suport del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Cultural i adreçat a instituts d’ensenyament secundari. El coreògraf Joao Costa Silva, juntament amb els professionals de dansa dels instituts i diversos professors de dansa, presentaran el resultat de mesos de treball amb els alumnes a l’escenari del Teatre Auditori.

'Tots Dansen' és un projecte que permet apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove. A més, també és una eina educativa per al professorat i una vivència positiva tan a nivell personal dels joves com col·lectiu entre el grup classe.

Nou ciutats d’arreu de Catalunya agrupades a la Xarxa d’Activitats Culturals Transversal participen del projecte: Olot, Granollers, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès, Manresa, Tortosa, Reus i Figueres.

Coreografia: Joao Costa Silva
Instituts participants:
Institut Celestí Bellera (Granollers)
Institut Escola Municipal del Treball (Granollers)
Eugeni Xammar (L’Ametlla del Vallès)
Institut El Vern (Lliça d’Avall)
Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès)
Institut Baix Montseny (Sant Celoni)
Institut Marta Estrada (Granollers)
Institut Domus d’Olivet (Canovelles)
INS Belulla (Canovelles)

Vols reviure la màgia del Tots dansen 2019?

Pots rememorar l'espectacle dels instituts Baix Montseny de Sant Celoni i Marta Estrada de Granollers amb un sol click. Un espectacle creat pel coreògraf Joao Costa Silva, que va aconseguir emocionar-nos a tots i totes! Ho recordeu?

VEURE VÍDEO DE LA FUNCIÓ | 9 de juny de 2019