2024 | La Flauta Màgica

Torna l'òpera infantil amb el gran clàssic de Mozart!

Les millors imatges de La Flauta Màgica

DOSSIER DE PREMSA
PROGRAMA DE MÀ

Potser us sonarà la història del príncep Tamino i el seu ajudant maldestre, l’ocellaire Papagueno, que somia en trobar la seva Papaguena; potser heu sentit a parlar de les tres dames missatgeres i d’una flauta màgica, del malvat Sarastro i de la bonica Pamina, la filla de la Reina de la Nit. Aquesta vegada, però, la podreu sentir explicada per unes veus molt especials.

Torna l’òpera infantil a Granollers, un projecte de gran envergadura que connecta diferents entitats de la ciutat i que té com a objectiu educar en la sensibilitat artística i oferir la possibilitat de gaudir dels espais escènics en igualtat de condicions. Enguany, Veus Cor Infantil Amics de la Unió i l’Orquestra de Cambra de Granollers estaran acompanyats pels Petits Cantors dels Amics de la Unió i els alumnes de l’Escola de Ponent.

Una producció compartida pel Teatre Auditori de Granollers, Orquestra de Cambra de Granollers, Amics de la Unió i la Fundació AC de Granollers.

Fitxa artística

Obra de W. A. Mozart amb adaptació d’Albert Romaní.

Orquestra de Cambra de Granollers (Corrado Bolsi, direcció)
Veus-Cor Infantil Amics de la Unió (Josep Vila Jover, direcció)
Petits Cantors Amics de la Unió (Guifré Canadell i Martí Llobet, direcció)
Cor d’alumnes de l'escola Ponent de Granollers (Raul Merino, direcció)

German de la Riva, Papagueno
Txell Milà, Reina de la nit i Papaguena
Gemma Comín, Caterina Cuspinera i Berta Vila, Tres dames
Ivet Delgado, Pamina
Irvin Sánchez, Vinyet Forns, Blanca Mogas, Jan Llobet, Andreu Busquets, Gerard Profitós i Carla Gómez, actors

Xavier Tudela, arrranjaments d’orquestra
Viviana Salisi, repartorista
Anna Estany, vestuari
Noel Jimenez, il·luminació

Alia Herrera i Berta Llobet, assistents de direcció d’escena

Marta G. Otín, direcció d'escena
Josep Vila Jover, director musical

Podcast SONS EN EL TEMPS: La Flauta Màgica i els conflictes de gènere

Activitats paral·leles

Tot esperant La Flauta Màgica
12.03 | 18.15 h | Sala Oberta

Amb Oriol Garcia i Raquel Portales
L'afinadora de pianos i el passa-pàgines de l'Orquestra quan arriben a la sala d'assaig es troben tot de gent. Què hi fan allà? Ni idea. Sembla que s'han equivocat i estan esperant veure la representació de La Flauta Màgica. Doncs estan arreglats, perquè amb dues persones i sense cantants… Sort que aquest parell són uns enamorats de l'òpera i, així com qui no vol la cosa, aprofitaran l'ocasió per repassar amb el públic els millors moments de l'espectacle: presentar els personatges, les escenes principals, i, potser, fins i tot explicar alguna anècdota de l'estrena històrica i del compositor d'aquesta obra mestre! Per explicar aquestes petites escenes de l'obra i el context, els dos personatges se serviran de les partitures que van trobant per allà i dels seus instruments (clarinet i piano) però també de faristols, cadires, escombres i ves a saber què més!

Conferència a càrrec de Xavier Chavarria
17.03 | 17 h | Sala Petita

El crític musical Xavier Chavarria et presentarà, una hora abans de l'espectacle, l'òpera infantil. Una sessió que, de ben segur, t’engrescarà! Activitat gratuïta amb la compra de l'entrada i sense inscripció prèvia. L’aforament és limitat i, per això, l’entrada serà per ordre d’arribada.

Notícies relacionades