Accessibilitat

Serveis d'ajuda auditiva

Reserva d'auriculars per espectacles accessibles

L’ajuda auditiva consisteix en uns auriculars que permeten sentir a qualsevol lloc de la sala com si estiguessis a primera fila, a través del so de sala amplificat, sense el soroll de fons que distorsiona els diàlegs. Els espectadors que necessitin el servei d'ajuda auditiva només han de recollir el receptor i els auriculars gratuïts a les taquilles del teatre.

A més, el Teatre Auditori ofereix el servei de bucle magnètic individual per les persones usuàries d'audiòfon o implant coclear.

Reserva d'auriculars i bucle magnètic per espectacles accessibles

Tant pels serveis d’audiodescripció com de bucle magnètic i ajuda auditiva és recomanable reservar prèviament els auriculars aquí: RESERVA AURICULARS
Servei gratuït | Més informació: 93 840 51 21 | taquilles@teatreauditori.granollers.cat

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament.

Els serveis accesibles que el Teatre Auditori pot oferir són:

Audiodescripció: Els espectadors que necessitin el servei han de recollir el receptor FM i els auriculars gratuïts a l'entrada del teatre.

Subtitulació: Per a una correcta visualització de la pantalla recomanem seure a partir de la fila 10.

Ajuda auditiva: L'ajuda auditiva està pensada per a persones que tenen pèrdua d'audició, i els permet seguir tot l'espectacle amb el so de sala amplificat, sense el soroll de fons que distorsiona els diàlegs. Els espectadors que necessitin el servei d'ajuda auditiva només han de recollir els auriculars gratuïts a taquilles o a la porta d'entrada a la sala.

Bucle magnètic individual: Ajuda tècnica per millorar l'audició per a les persones usuàries d'audiòfon  o implant coclear. Les persones que porten una pròtesi auditiva o un implant coclear, han d'activar la posició T del seu audiòfon i recollir el bucle magnètic portàtil a les taquilles del Teatre, i podran captar el so de l’escenari de manera clara.

Llengua de signes: Oferim espectacles o concerts en llengua de signes catalana.

Touch Tour: Servei adreçat a persones invidents. Just abans de l'obra, les persones amb discapacitat visual que sol·licitin aquest servei podran gaudir d'un Touch Tour per tocar l'escenografia i la roba, així com per parlar amb els actors i actrius per tal que reconeguin les seves veus durant l'espectacle.

Espectacles accessibles | Temporada 23/24

El Teatre Auditori de Granollers ofereix bucle magnètic portàtil i ajuda auditiva a tots els espectacles que es realitzen a la Sala Gran, Sala Petita i Sala Oberta de l’equipament. A més a més també ofereix aquesta temporada els següents espectacles accessibles amb audiodescripció i subtitulació:

2023/2024
L'illa deserta
Amb Miki Esparbé i Maria Rodríguez
dg. 14.04.24 | 18:00 h
Teatre
2023/2024
Coralina, la serventa amorosa
De Carlo Goldoni i dirigida per Oriol Broggi
dg. 28.04.24 | 18:00 h
Teatre
2023/2024
L'Auca del senyor Esteve - La Puntual
De Santiago Rusiñol, dirigida per Àngel Llàcer
dg. 26.05.24 | 18:00 h
Teatre
Finalitzat
2023/2024
La plaça del Diamant
De Mercè Rodoreda i amb producció del TNC
dg. 11.02.24 | 18:00 h
Teatre
Finalitzat
2023/2024
Conspiranoia
Una comèdia de Marc Angelet i Jordi Casanovas
ds. 13.01.24 | 20:00 h
Teatre
Finalitzat
2023/2024
FitzRoy
Una comèdia dirigida per Sergi Belbel
Del dc. 13.12.23 al dj. 14.12.23 | 20:00 h
Teatre
L'alegria que passa | © Dagoll Dagom
Finalitzat
2023/2024
L'alegria que passa
Espectacle inaugural d'Escena grAn amb Dagoll Dagom
ds. 30.09.23
Teatre

Espectacle en llengua de signes:

Finalitzat
2023/2024
Dàmaris Gelabert
La gira dels 25
dg. 01.10.23 | 18:00 h
Familiar Música

Espectacle amb Touch Tour:

Finalitzat
2023/2024
La plaça del Diamant
De Mercè Rodoreda i amb producció del TNC
dg. 11.02.24 | 18:00 h
Teatre

Accés alternatiu per seients a partir de la fila 14 - Sala Gran

Les persones amb entrades comprades a partir de la fila 14 accedeixen a la Sala Gran per la primera planta del vestíbul. Recomanem a les persones grans i a les persones amb problemes de mobilitat, accedir per les portes A i B de la planta baixa. A l'interior de la sala, en els dos laterals, es troben dues escales accessibles amb barana per poder accedir a la fila i seient corresponent.

Persones amb mobilitat reduïda

Les persones amb mobilitat reduïda disposen de quatre butaques reservades fins a una setmana abans de l’espectacle a la Sala Gran del Teatre, així com també de vuit espais reservats per a cadires de rodes. També es disposa de cadires de rodes en cas de necessitat. Informem als nostres usuaris, que a la Sala Gran del teatre l'única fila a peu pla és la fila 8 del teatre. Per accedir a les files 2 - 7 s'ha de baixar esglaons, i per pujar a les files 9 - 22 i als balconets de la zona B, també cal pujar esglaons. Pel que fa a la Sala Petita del teatre, s'ha de baixar esglaons per accedir a qualsevol de les files. Els llocs reservats per cadires de rodes a la Sala Petita són a l'alçada de la fila 8, l'última fila de la sala. En cas de voler comprar entrades per persones amb mobilitat reduïda, preguem que us poseu en contacte amb les taquilles del Teatre Auditori de Granollers: 93 840 51 21.

Descomptes per a les persones amb discapacitat

Les persones amb targeta acreditativa de la discapacitat i el seu acompanyant, gaudiran d’un descompte del 15% en la compra d’entades. I en el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona, l’acompanyant del titular tindrà l'entrada gratuïta. És necessari presentar document acreditatiu de la discapacitat per la compra o recollida d'entrades.

Tour virtual 360º

Sabem que per alguns col·lectius és important conèixer l'equipament abans de la visita per facilitar l'accés al matiex. Us oferim un tour virtual on podreu veure com és l'equipament per dins, la sala Gran i la Sala Petita, i la zona del restaurant i vestíbul. Esperem que us sigui útil per a la planificació de la vosatre visita.  https://goo.gl/maps/iBz7kDASVkC2

Servei de sobretitulació

Durant les funcions d'òperes escenificades, es projecten els sobretítols en català.

Projectes socials

El Teatre Auditori impulsa, amb l'objectiu de fer arribar la cultura a tot tipus de col·lectius, diversos projectes socials i comunitaris que volen incidir, a través de les arts escèniques, en el desenvolupament comunitari de la població: PROJECTES SOCIALS DEL TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS.