NOU horari de taquilles!
A partir del 5 de setembre estarem oberts els Dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h i Divendres de 17 h a 19.30 h)

×

Accessibilitat

Espectacles accessibles

El teatre Auditori de Granollers ofereix el primer semestre d’aquesta temporada tres espectacles accessibles:

Jerusalem
Direcció de Julio Manrique
Del 12.10.19 al 13.10.19
Recomanem Teatre
Cinco horas con Mario
Amb Lola Herrera
01.12.19
Teatre
La dansa de la venjança
Amb Pablo Derqui
10.01.20
Teatre

Els serveis oferts en aquests tres espectacles són:

Audiodescripció: Els espectadors que necessitin el servei han de recollir el receptor FM i els auriculars gratuïts a l'entrada del teatre.
Subtitulació: Per a una correcta visualització de la pantalla recomanem seure a partir de la fila 8.
Ajuda auditiva: Pensat  per a persones que tenen pèrdua auditiva, permet seguir tot l'espectacle amb auriculars i sentir correctament amb el so amplificat.
Bucle magnètic individual: Ajuda tècnica per millorar l'audició per a les persones usuàries d'audiòfon  o implant coclear.

Tant pels serveis d’audiodescripció com de bucle magnètic i ajuda auditiva és recomanable reservar prèviament els auriculars i receptors per correu a:
taquilles@teatreauditori.granollers.cat
Més informació: 93 840 51 21

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament.

Descomptes per a les persones amb discapacitat

Les persones amb targeta acreditativa de la discapacitat i el seu acompanyant, gaudiran d’un descompte del 15% en la compra d’entades. I en el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona, l’acompanyant del titular pagarà el 50% del preu de l’entrada. És necessari presentar document acreditatiu de la discapacitat per la compra o recollida d'entrades.

Persones amb mobilitat reduïda

Les persones amb mobilitat reduïda disposen de quatre butaques reservades fins a una setmana abans de l’espectacle a la Sala Gran del Teatre, així com també de vuit espais reservats per a cadires de rodes. També es disposa de cadires de rodes en cas de necessitat. Informem als nostres usuaris, que a la Sala Gran del teatre l'única fila a peu pla és la fila 8 del teatre. Per accedir a les files 2 - 7 s'ha de baixar esglaons, i per pujar a les files 9 - 22 i als balconets de la zona B, també cal pujar esglaons. Pel que fa a la Sala Petita del teatre, s'ha de baixar esglaons per accedir a qualsevol de les files. Els llocs reservats per cadires de rodes a la Sala Petita són a l'alçada de la fila 8, l'última fila de la sala. En cas de voler comprar entrades per persones amb mobilitat reduïda, preguem que us poseu en contacte amb les taquilles del Teatre Auditori de Granollers: 93 840 51 21.

Tour virtuar 360º

Sabem que per alguns col·lectius és important conèixer l'equipament abans de la visita per facilitar l'accés al matiex. Us oferim un tour virtual on podreu veure com és l'equipament per dins, la sala Gran i la Sala Petita, i la zona del restaurant i vestíbul. Esperem que us sigui útil per a la planificació de la vosatre visita.  https://goo.gl/maps/iBz7kDASVkC2

Espectacles oferts en llengua de signes

El Teatre Auditori de Granollers, amb la col·laboració del grup d'artistes ILSART, ofereix determinats espectacles en llengua de signes. Es tracta d'un servei per a les persones amb discapacitat auditiva, que oferim des de 2016. Si vols comprar entrades per aquests espectacles i fer ús d'aquest servei, contacta amb les taquilles del teatre per veureu quins són els millors seients disponibles. Informació i venda d’entrades d'espectacles oferts en llengua de signes: 93 840 51 21.

Servei de sobretitulació

Durant les funcions d'òperes escenificades, es projecten els sobretítols en català.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR