Coenzims

Necessitem espais en què l'art travessi les persones i les travessi de debò. Les travessi deixant que prenguin decisions, que es parlin, que es mirin, que creïn, que inventin, i que tot allò que facin no estigui preestablert, que sigui seu. I això és art"
Laia González, professora de l'Escola Superior de Música de Catalunya.

 

Coenzims és el programa de mediació cultural del Teatre Auditori de Granollers. Un programa que s'articula entorn a quatre línies d'acció i un seguit d'estratègies i projectes que promouen la plena participació en els drets culturals i l'activació i enfortiment del territori.

De setembre a desembre de 2022, Coenzims desplegarà al voltant de 4 espectacles diversos processos i experiències culturals amb diferents col·lectius de la ciutat. Alhora, engegarà altres línies de treball que Ràdio Coenzims permetrà abordar des d'una altra dimensió.

 

Les connexions. Processos curts amb diversos col·lectius del territori a partir de la programació del Teatre Auditori de Granollers. Més informació.

La residència d'un col·lectiu a través d'una relació de continuïtat amb el teatre mitjançant recerques i experiències culturals. Més informació.

Ràdio Coenzims és un espai de trobada i conversa que permet als col·lectius, experts i diferents persones vinculades a Coenzims, narrar l'experiència viscuda en els processos realizats. Més informació.

Documents generats en relació als processos treballats, com ara, la curatoria de la programació, premises pedagògiques i articles diversos, entre d'altres. Més informació.

 

Programa Coenzims

Vols conèixer el Programa Coenzims més a fons. Aquí el tens!