Patrocinadors

Club de patrocini i mecenatge del Teatre Auditori de Granollers i L'Orquestra de Cambra de Granollers

El Teatre Auditori de Granollers és un equipament escènic i musical de referència nacional i amb influència directa a Granollers i la comarca del Vallès Oriental, amb una població de més de 400.000 habitants.

Amb seu i residència al Teatre Auditori, l’Orquestra de Cambra de Granollers abandera una intensa activitat musical que és marca de la nostra ciutat.

Granollers Escena, S.L., empresa pública municipal i la Fundació Orquestra de Cambra de Granollers s’uneixen l’any 2008 per crear un nou i creatiu espai de relació entre l’empresa privada i el sector cultural.

Al voltant de la Responsabilitat Social Corporativa d’aquelles empreses que estan en col·laboració amb el Teatre Auditori i l’Orquestra de Cambra de Granollers es crea el Club de Patrocini i Mecenatge  amb l’objectiu d’afavorir la idea de pertinença i l’intercanvi d’experiències per promoure noves i innovadores relacions entre ambdós sectors.

El Teatre al servei de l'empresa

Posem la capacitat creativa i d’innovació del Teatre Auditori i dels artistes al servei de les empreses i busquem un compromís amb la cultura i l’educació des de la proximitat i la qualitat per treballar junts pel futur.

Fer-se membre del Club de Patrocini i Mecenatge del Teatre Auditori i de l’Orquestra de Cambra de Granollers és un pas més a la Responsabilitat Social  Corporativa, gaudint de:

  • Espais amb capacitat d’adaptar-se a múltiples necessitats.
  • Iniciatives i projectes artístics al servei de la creativitat i innovació empresarial.
  • Solucions creatives per a la organització d’esdeveniments especials, presentacions, etc.
  • Entrades per a espectacles.
  • Campanyes de comunicació personalitzades i amb accions directes sobre públics i clients potencials del sector cultural.
  • Conèixer de primera mà i en exclusiva artistes i propostes culturals.
  • Participar d’un club original i creatiu impulsor d’idees i d’intercanvi de serveis entre els seus membres
  • I molts altres avantatges…

Vull formar part del club!

La presència del club ens ha fet grans. Amb la vostra participació, seguirem creixent! Si sou empresa i voleu formar part del nostre club, no dubteu en contactar amb la directora del Teatre Auditori de Granollers, Tracy Sirés: tsires@teatreauditori.granollers.cat