Escena grAn

www.escenagran.cat

Escena grAn és un projecte nascut l'any 2013 que coordina i unifica en una única cartellera les programacions del Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Roda d’Espectacles Infantils, Teatre Auditori Can Palots, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i la Sala de concerts Nau B1. 

La programació d'Escena grAn, a més d'una cartellera d'espectacles coordinada, respon a un projecte artístic compartit amb tots els equipaments participants, així com a una estratègia de desenvolupament de públics per incrementar el número d'espectadors i el ventall de públics. Del 2013 al 2016 van formar part del projecte el Teatre Auditori de Granollers, Teatre de Ponent (actual Llevant Teatre) i l'Associació Cultural de Granollers amb la Roda d'Espectacles Familiars. Al 2016 va unir-se a Escena grAn la sala de concerts Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les arts i al 2017, el Teatre Auditori Can Palots de Canovelles.

Escena grAn és una programació que aposta per produccions innovadores i de plena actualitat i un seguit d’itineraris que us recomanem per poder descobrir diferents propostes escèniques a les quals accedir amb avantatges i serveis compartits amb tots els espais que integren la cartellera escènica de Granollers i Canovelles. Escena GrAn no vol només proposar-vos espectacles, sinó que vol fer tota una experiència de la vostra trobada amb les arts en viu; és per això que ha programat més d’una vintena d’activitats al voltant de la cartellera, sota el títol d’Espectacle 360º.