Música clàssica

Motor de referència cultural a la ciutat

El projecte de música clàssica al Teatre Auditori de Granollers té una especial rellevància i la voluntat d’esdevenir motor i referent del projecte cultural i educatiu del nostre equipament.

Com a equipament escènic musical de ciutat estem al servei dels artistes professionals i no professionals de la ciutat i la comarca per facilitar els seus processos creatius i esdevenir referent. És en aquest sentit que el Teatre Auditori de Granollers, l'Escola Municipal de Música i Conservatori Josep Maria Ruera i les tres formacions residents del Teatre -l'Orquestra de Cambra de Granollers i els cors Veus-Cor Infantil Amics de la Unió i Cor de Cambra de Granollers- uneixen esforços per construir un projecte musical comú i amb personalitat pròpia. 

La residència d’aquestes formacions ens permet oferir anualment entre una desena de concerts al nostre equipament, que conjuntament amb el Cicle Carles Riera, i el Cicle d’Òpera i Sarsuela, comporten aproximadament una vintena de concerts de música clàssica i òpera a l’any.

Temporada 23/24 de música clàssica i òpera al Teatre Auditori

Aquesta temporada 23/24 t'oferim un especial, en format revista, sobre els concerts de les formacions residents del Teatre Auditori, del Cicle Carles Riera i del Cicle Òpera i Sarsuela. A més, l'especial compta amb una entrevista a Josep Vila, director de l'SCAU i Corrado Bolsi, director de l'Orquestra de Cambra de Granollers.

 

Llibrets de temporades de música clàssica al Teatre Auditori de Granollers

Programacions de les formacions residents del Teatre: Orquestra de Cambra de Granollers, Veus-Cor Infantil Amics de la Unió i Cor de Cambra de Granollers i del Cicle Carles Riera de l'EMM i el Cicle d'Òpera i Sarsuela.

> "La música clàssica al Teatre Auditori. Temporada 2018-2019"

> "La música clàssica al Teatre Auditori. Temporada 2019-2020"

> "La música clàssica al Teatre Auditori. Temporada 2021-2022"

> "La música clàssica al Teatre Auditori. Temporada 2022-2023"