NOU horari de taquilles!
A partir del 5 de setembre estarem oberts els Dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h i Divendres de 17 h a 19.30 h)

×

Música clàssica

L’Orquestra de Cambra de Granollers
Veus – Cor Infantil Amics de la Unió
Cor de Cambra de Granollers

 

El projecte de música clàssica al Teatre Auditori de Granollers té una especial rellevància, i té la voluntat d’esdevenir motor i referent del projecte cultural i educatiu del nostre equipament, tal com s’expressa en la visió del Pla Director del Teatre Auditori per al període 2018/2028.

Com a equipament escènic musical de ciutat estem al servei dels artistes professionals i no professionals de la ciutat i la comarca per facilitar els seus processos creatius i esdevenir referent. I la línia estratègica número 4 del mateix objectiu, confirma que el Teatre Auditori de Granollers vol mantenir un acord estable de residència preferent amb l’Orquestra de Cambra de Granollers, Veu – Cor Infantil Amics de la Unió i Cor de Cambra de Granollers. Són les tres formacions residents vinculades a la música clàssica.

La residència d’aquestes formacions ens permet oferir anualment entre 8 i 10 concerts  al nostre equipament, que conjuntament amb el Cicle Carles Riera, i el Cicle d’Òpera a Catalunya, comporten aproximadament entre 15 i 18 concerts de música clàssica i òpera a l’any.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR