Música clàssica

Motor de referència cultural a la ciutat

El projecte de música clàssica al Teatre Auditori de Granollers té una especial rellevància i la voluntat d’esdevenir motor i referent del projecte cultural i educatiu del nostre equipament.

Com a equipament escènic musical de ciutat estem al servei dels artistes professionals i no professionals de la ciutat i la comarca per facilitar els seus processos creatius i esdevenir referent. És en aquest sentit que el Teatre Auditori de Granollers, l'Escola Municipal de Música i Conservatori Josep Maria Ruera i les tres formacions residents del Teatre -l'Orquestra de Cambra de Granollers i els cors Veus-Cor Infantil Amics de la Unió i Cor de Cambra de Granollers- uneixen esforços per construir un projecte musical comú i amb personalitat pròpia. 

La residència d’aquestes formacions ens permet oferir anualment entre una desena de concerts al nostre equipament, que conjuntament amb el Cicle Carles Riera, i el Cicle d’Òpera i Sarsuela, comporten aproximadament una vintena de concerts de música clàssica i òpera a l’any.

Descarrega el llibret de la programació de música clàssica Temporada 2019-2020

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR