360º Viu tota l'escena!

Activitats 360º són un conjunt d’iniciatives al voltant de la cartellera escènica de Granollers ideades per potenciar l’experiència de viure l’espectacle en viu, fomentar la participació dels espectadors en la vida dels nostres equipaments i fer créixer l'interès per la nostra cartellera escènica.

Descobreix totes les activitats i propostes per endinsar-te en el fascinant món de les arts esèniques i musicals: presentacions, xerrades i trobades amb els intérprets i directors, classes magistrals, assajos oberts, club de lectura de la Biblioteca, etc.

Vols conèixer tot el que es cou al TAG més enllà dels espectacles?

Més música clàssica

Viu l’Orquestra!
L’Orquestra de Cambra de Granollers obre al públic l’assaig general de totes les seves produccions els dijous a les 10h, al Teatre Auditori, perquè visquis de primera mà els moments previs a una estrena. A més, el director musical et descobreix tots els detalls del repertori.Entrada lliure i amb inscripció prèvia.

Viu el Cor!
Per fer més proper el concert, Veus i Cor de Cambra de Granollers t’ofereixen l’oportunitat d’assistir a la part final de l’assaig general de divendres, a les 20.30 h, al Teatre Auditori, i a una explicació de l’obra amb el director dels cors.
Entrada lliure i amb inscripció prèvia.

Presentacions de música clàssica
El musicòleg Xavier Chavarria et presentarà, una hora abans del concert al Teatre Auditori, el repertori, els autors, el context i les curiositats de les obres que interpretarà l’Orquestra.Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Presentacions de dansa
Una hora abans de cada espectacle, el col·lectiu de crítics de Recomana fa una xerrada al Teatre Auditori aportant eines perquè gaudeixis més de la proposta. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Presentacions d’òpera
No et perdis les presentacions del musicòleg Marc Heilbron, una hora abans de la representació al Teatre Auditori. Sortiràs entusiasmat/da i amb ganes de sentir-ne més! Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Converses abans i després de la funció

TeatreZoom
Sessió virtual que es realitza uns dies abans d’algun espectacle amb el col·lectiu Recomana en què es contextualitza l’obra, la trajectòria de la companyia, la dramatúrgia, etc. Cal inscripció prèvia. 

Converses post-funció
Tens ganes de més cultura quan acabes de veure un espectacle? Queda’t i participa a les converses després de la funció del Teatre Auditori i Llevant Teatre. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Tallers familiars

Tallers de circ
Just abans dels espectacles podràs aprendre les tècniques del circ gràcies a l’actor i professor, David Cuspinera.Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Llegir el Teatre

Si vols gaudir del gust de la lectura i desxifrar textos teatrals des d’una nova mirada, el club Llegir al Teatre és el teu punt de trobada mensual. Les sessions es fan un dilluns al mes, a les 19 h, al Teatre Auditori.Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Curs de la Universitat Popular de Granollers

El Teatre Auditori és també espai formatiu, per això t’ofereix cursos organitzats per la Universitat Popular de Granollers. Aquest quadrimestre es farà el curs Audició musical impartit per Anna Maria Piera, directora de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera. Curs amb inscripció prèvia.

Programa Etcètera

Tens entre 12 i 16 anys? Participa en els tallers municipals que organitza el programa Etcètera del Gra. Un projecte que ofereix cursos i tallers de llarga durada amb projecte final. Activitats amb inscripció prèvia.

AGENDA D'ACTIVITATS TEMPORADA 2021/2022