Activitats 360º

Activitats 360º són un conjunt d’iniciatives al voltant de la cartellera escènica de Granollers ideades per potenciar l’experiència de viure l’espectacle en viu, fomentar la participació dels espectadors en la vida dels nostres equipaments i fer créixer l'interès per la nostra cartellera escènica.

Descobreix totes les activitats i propostes per endinsar-te en el fascinant món de les arts esèniques i musicals: presentacions, xerrades i trobades amb els intérprets i directors, classes magistrals, assajos oberts, club de lectura de la Biblioteca, etc.

 

Vols conèixer tot el que es cou al TAG més enllà dels espectacles?

Més música clàssica

Presentacions de música clàssica
El musicòleg Xavier Chavarria et presentarà, una hora abans del concert al Teatre Auditori, el repertori, els autors, el context i les curiositats de les obres que interpretarà l’Orquestra.Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Presentacions d’òpera
No et perdis les presentacions del musicòleg Marc Heilbron, una hora abans de la representació al Teatre Auditori. Sortiràs entusiasmat/da i amb ganes de sentir-ne més! Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Converses després de la funció

Converses post-funció
Tens ganes de més cultura quan acabes de veure un espectacle? Queda’t i participa a les converses després de la funció del Teatre Auditori i Llevant Teatre. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Llegir el Teatre

Si vols gaudir del gust de la lectura i desxifrar textos teatrals des d’una nova mirada, el club Llegir al Teatre és el teu punt de trobada mensual. Les sessions es fan un dilluns al mes, a les 19 h, al Teatre Auditori.Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Cursos de la Universitat Popular de Granollers

El Teatre Auditori és també espai formatiu, per això t’ofereix cursos organitzats per la Universitat Popular de Granollers. Aquest 2n quadrimestre es farà el curs La tetralogia de Wagner. La dimensió desconeguda de l'òpera a càrrec de Sylvia Rovira, els dies 4, 11, 18, 25 d'abril al Teatre Auditori de Granollers.
La Universitat Popular imparteix, a més, el curs Dansa lliure i piano en directe a càrrec de Núria Escrig i Miguel Ferreras, els dissabtes, els dies 17 de febrer, 16 de març, 20 d'abril i 25 de maig al Teatre Auditori de Granollers.

Programa Etcètera

Una proposta d’espais relacionals i projectes educatius amb identitat adolescent, pensants per a noies i nois de 12 a 16 anys, en horari de tarda i a diversos equipaments de la ciutat. Més informació: Etcètera del Gra. Activitats amb inscripció prèvia.

ACTIVITATS 360º TEMPORADA 2023/2024

Auca
2023/2024
Postfunció 'L'Auca del senyor Esteve. La Puntual'
Conversa amb la companyia
dg. 26.05.24 | 19:30 h
Sala gran
Activitats 360º