2023 | Mapadeball

El Teatre Auditori de Granollers i l’Associació Cultural acullen una nova edició del projecte Mapadeball, aquest any dirigit pel coreògraf Pere Faura. El projecte és un viatge a través de la transcripció, la traducció i la transmissió, amb l’objectiu final d’una interpretació que introdueixi, promogui i doni a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove.

Un manual d’instruccions per escriure amb el cos una dansa de gestos i paraules. Una recepta de cuina on all, mel, bledes i abelles seran els ingredients d’una gran paellada ballada.?Un ritual massiu que evocarà grans referents de la nostra memòria col·lectiva, al mateix temps que donarà espai a aquelles ofrenes més personals i singulars. Un gran joc del telèfon fet de bots i mots creats per tots, ballant junts en una festa de medalla en plena nit de tempesta i llampada.

Fitxa artística:

Coreografia: Pere Faura
Formadores: Àgueda Murillo, Carmen Nàjera, Llum Baraldés i Pilar Cecília
Instituts participants:
Institut Lauro (Les Franqueses del Valles), Institut Celestí Bellera (Granollers), Institut Antoni Cumella (Granollers), Institut El Vern (Llica de Vall), Institut Domus d’Olivet (Canovelles), Institut Marta Estrada (Granollers) i Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor).

Funcions:

  • Funció dimarts 2 de maigInstitut Antoni Cumella - 2n d'ESO (Granollers) i Institut Marta Estrada - 3r d'ESO (Granollers)
  • Funció dimecres 3 de maigInstitut El Lauro - 3r d'ESO (Les Franqueses del Vallès)
  • Funció dijous 4 de maigInstitut Celestí Bellera - 3r d'ESO (Granollers) i Institut Domus d'Olivet - 2n d'ESO (Canovelles)
  • Funció divendres 5 de maigInstitut El Vern - 2n d'ESO (Lliçà de Vall) i Institut Vilamajor - 4t d'ESO (Sant Pere de Vilamajor)

Més informació del projecte Mapadeball
Dossier de premsa del projecte Mapadeball