Apropa Cultura

Les persones en situació de sense llar centren la nova temporada d'Apropa Cultura, la xarxa de cultura inclusiva del país

El Teatre Auditori de Granollers està adherit al programa social Apropa Cultura, que neix l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura.

Obren les portes de teatres, museus, auditoris i festivals d’arreu de Catalunya perquè aquests col·lectius tinguin accés a la seva programació habitual.

Es tracta d’una xarxa inclusiva de programadors culturals que s'uneixen per a facilitar l'accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat de la mà de les entitats socials. El Teatre Auditori i el conjunt d’espais d’Escena grAn hi estan adherits i durant l’any 2020 ha permès que més de 230 usuaris accedissin als equipaments d’Escena grAn a través d’aquest programa.

Concretament el Teatre Auditori de Granollers ha acollit durant l’any 2020 més de 16 entitats, que amb 18 visites han portat a l’equipament 196 usuaris i els col·lectius que més l’han visitat han estat els procedents de Discapacitat intel·lectual, Infància i Joventut i Salut Mental.

A més a més dels descomptes col·lectius per grups, el Teatre Auditori de Granollers també ofereix descomptes a les persones amb discapacitat que venen al teatre de forma individual, sense formar part de cap col·lectiu. Des del TAG s’ofereix un 15% de descompte sobre el preu de l’entrada a la persona que porta el certificat o carnet de discapacitat i al seu acompanyant. En el cas que la persona discapacitada tingui reconegut el barem de tercera persona, l’acompanyant del titular pagarà el 50% del preu de l’entrada.

Més informació: Apropa Cultura.