Apropa Cultura

Per una cultura que acompanya i transforma. Sota el lema #MaiSoles, Apropa Cultura dedica la temporada 2021/22 a la Gent Gran en situació de dependència i/o aïllament.

El Teatre Auditori de Granollers està adherit al programa social Apropa Cultura, que neix l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura.

Obren les portes de teatres, museus, auditoris i festivals d’arreu de Catalunya perquè aquests col·lectius tinguin accés a la seva programació habitual.

Es tracta d’una xarxa inclusiva de programadors culturals que s'uneixen per a facilitar l'accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat de la mà de les entitats socials. El Teatre Auditori i el conjunt d’espais d’Escena grAn hi estan adherits i durant l’any 2020 ha permès que més de 230 usuaris accedissin als equipaments d’Escena grAn a través d’aquest programa.

Concretament el Teatre Auditori de Granollers ha acollit durant l’any 2020 més de 16 entitats, que amb 18 visites han portat a l’equipament 196 usuaris i els col·lectius que més l’han visitat han estat els procedents de Discapacitat intel·lectual, Infància i Joventut i Salut Mental.

A més a més dels descomptes col·lectius per grups, el Teatre Auditori de Granollers també ofereix descomptes a les persones amb discapacitat que venen al teatre de forma individual, sense formar part de cap col·lectiu. Des del TAG s’ofereix un 15% de descompte sobre el preu de l’entrada a la persona que porta el certificat o carnet de discapacitat i al seu acompanyant. En el cas que la persona discapacitada tingui reconegut el barem de tercera persona, l’acompanyant del titular pagarà el 50% del preu de l’entrada.

Més informació: Apropa Cultura.