Projectes artístics

El Teatre Auditori de Granollers impulsa projectes artístics propis com són el projecte de cartelleria comú d'Escena grAn, el projecte de l'Artista convidat i el projecte GPS (Girem Propostes Singulars).

  • Escena grAn. Projecte nascut l'any 2013 que coordina i unifica en una única cartellera les programacions del Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Roda d’Espectacles Infantils, Teatre Auditori Can Palots, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i la Sala de concerts Nau B1.
  • Artista convidat. Amb ànim d’aprofundir en les propostes artístiques i de generar pensament crític, cada temporada el Teatre Auditori de Granollers acull un artista o una companyia.
  • Girem Propostes Singulars GPS. Un projecte de cooperació tècnica entre elmunicipis Cardedeu, Canovelles, Sant Celoni, Llinars i Granollers per treballar iimpulsar la programació d’espectacles de creació contemporània, explorant nousllenguatges i també espais no convencionals.

Altres projectes artístics

Així mateix, l'equipament està adherit a projectes d'abast europeu i català com el projecte Stronger Peripheries, Travesía - Pirineus de circ, Perspectives Lliure, El Petit, RBLS i Dansa Metropolitana.