Cor de Cambra de Granollers

Cor de Cambra de Granollers

Formació resident al Teatre Auditori de Granollers

El Cor de Cambra de Granollers es va crear el 1996 amb dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers, amb la voluntat de fomentar i difondre amb el màxim rigor musical l’extens repertori vocal existent.

El seu repertori comprèn obres de diversos gèneres, èpoques i estils: polifonia religiosa i profana, barroc, classicisme, romanticisme, música contemporània i cançons tradicionals d’arreu del món. Dirigit des dels inicis per Josep Vila Jover, ha actuat amb mestres com Salvador Brotons, Robert King, Manel Valdivieso o Tomàs Grau i ha cantat acompanyat de les principals formacions instrumentals de Catalunya.

El cor ofereix de forma regular produccions per temporada: una amb l’Orquestra de Cambra de Granollers, una dins la programació de música del Teatre Auditori de Granollers i la tercera dins el cicle La música del cel, organitzat per la Fundació Pro Música Sacra de Granollers.

El Cor de Cambra de Granollers ha participat en diversos festivals internacionals de cant coral tan a l'Estat Espanyol com a diversos països d'Europa, i ha dut a terme una sèrie d'enregistraments d'entre els quals destaca "Josep Maria Ruera: música vocal" (Ars Harmonica, 2009). El cor ha treballat sota la direcció d'Álvaro Albiach, Robert King, Manel Valdivieso, Christian Grube o Xavier Puig entre d'altres. Des de la seva formació és dirigit per Josep Vila Jover.

PROGRAMACIÓ DEL COR DE CAMBRA | TEMPORADA 24/25

El magnificat de Rutter
2024/2025
Magnificat de Rutter
Orquestra de Cambra de Granollers i tres cors de l'SCAU
dg. 12.01.25 | 18:00 h
Clàssica i Òpera
Jazz al cor
2024/2025
Jazz al cor: 'Pecats i Virtuts'
Amb Martí Ventura Ensemble i el Cor Jove i Cor de Cambra de Granollers
dg. 23.02.25 | 18:00 h
Clàssica i Òpera
Cor de Cambra de Granollers
2024/2025
Salms de Chichester de Leonard Bernstein
Amb el Cor de Cambra de Granollers i l'Orquestra Simfònica del Vallès
dg. 13.04.25 | 18:00 h
Clàssica i Òpera