Preguntes freqüents

TAQUILLES 

Zona personal 

 • No puc crear el meu compte. 

  Comprova que tots els camps obligatoris marcats amb * estiguin omplerts i que hagis acceptat la casella de tractament de dades. 

 

Compra, pagament i anul·lació d’entrades

 • No em deixa comprar més de 10 entrades.

  Si necessites comprar-ne més, desconnecta't del compte personal i torna a connectar-te per comprar-ne més. I així successivament fins el número d’entrades desitjat.

 • Com es paga amb la targeta regal?

  Un cop has seleccionat l’opció “Targeta regal” com a mètode de pagament, has d’introduir els números que consten a la “Targeta regal”. Si el saldo és superior a l’import de la compra, guarda la targeta per a la pròxima compra. Si el saldo és inferior a l’import de la compra, torna a seleccionar l’opció de pagament targeta de crèdit/ dèbit (TPV TAG) per pagar la resta de l’import.?

 • Com puc modificar o anul·lar la meva compra?

  Una vegada adquirida l’entrada no serà retornat l'import, excepte per cancel·lació de l’esdeveniment. Es permet canviar l’entrada quan un espectacle es representi en més d'una funció. Es permet canviar l’entrada per un val regal del mateix import una setmana abans de l’espectacle per causes justificades.
  Tant la gestió de devolució com el canvi de localitat només es podrà efectuar a través de les oficines centrals d’Escena grAn. Serà necessari que es sol·liciti a través del correu electrònic: info@escenagran.cat

 

Descàrrega i impressió d’entrades

 • Com em puc descarregar les meves entrades?

  Un cop finalitzada la compra, rebràs un missatge de confirmació al teu e-mail. Des del mateix e-mail tens l’opció de descarregar les entrades en pdf, així com visualitzar-les en format òptim per a portar-les al telèfon mòbil (codi QR). També hi pots accedir a través del teu compte personal de la web, al menú “Zona personal”.

 • No em puc imprimir l’entrada correctament. Què faig?

  Les entrades mal impreses o incompletes no seran acceptades per accedir al Teatre Auditori. Des de les taquilles del Teatre Auditori a partir d’una hora i mitja abans de la funció les podem imprimir. Recorda de portar el DNI i el comprovant de compra. Si no l’has rebut és possible que el pagament no s’hagi pogut realitzar correctament. Verifica a la teva “Zona personal” que el procés s’ha completat correctament. 

 • Puc imprimir l’entrada diverses vegades?

  Sí, pots reimprimir l’entrada, és útil si l’has danyat o perdut. No obstant això, cada entrada té un codi de barres únic que es verificarà al control d’accés al teatre mitjançant un lector. Cada entrada s’acceptarà una sola vegada. Per tant, conserva només una única còpia de la teva entrada i destrueix les altres per evitar confusions o usos fraudulents.

 • Cal que imprimeixi l’entrada?

  Mentre portis l’entrada descarregada al mòbil i es visualitzi bé el codi de barres, el seient i la fila és suficient, respectem el medi ambient.

 

SALA

 • Des d’on es veu millor?

  Les sales del Teatre Auditori de Granollers van ser dissenyades expressament per la correcta visualització dels espectacles des de qualsevol seient (excepte balconets o la zona B, que per aquest motiu tenen un preu més reduït). Per tenir una visió completa dels espectacles de dansa seria convenient a partir de la fila 8, igual que per les òperes per tal de llegir la subtitulació. 

 • Des d’on se sent millor?

  Tot i que les nostres sales tenen una bona acústica, aquesta temporada disposem de servei d’ajuda auditiva a Jerusalem, Cinco horas con Mario i La dansa de la venjança per aquells qui ho necessitin. Cal enviar un correu a taquilles@teatreauditori.granollers.cat per sol·licitar-ho. 

 • Què passa si fem tard?

  El Teatre Auditori de Granollers es reserva el dret d’admissió quan no s’arriba a l’hora. En cas de que es permeti l’accés, es recol·locarà el millor possible en seients diferents dels comprats per tal de no molestar al públic ni interrompre l’espectacle. 

 • Els nens paguen entrada? 

  Pels espectacles que són del Teatre Auditori de Granollers els nens MENORS de 2 anys tenen l'entrada és gratuïta però no tenen localitat. No obstant això, hauran d’anar al mostrador de taquilles per treure l’entrada. 

 • Els nens de 2 anys poden seure a la falda?

  A partir dels 2 anys els nens han de pagar entrada per tenir un seient propi. Per tant, no està permès que seguin a la falda dels pares, per evitar causar molèsties de visibilitat als altres usuaris, per protocol i seguretat.