2019 | A de Brossa

CANTÀNIA 2018/19: "A DE BROSSA"

La Blanca i la Bruna s’endinsen en l’univers del poeta Joan Brossa a través dels objectes i textos trobats en uns arxius foscos, en les catacumbes d’una biblioteca nacional. La Blanca i la Bruna viatgen al món brossià de la màgia, el joc, les paraules, gràcies a unes ulleres molt especials a través de les quals, experimenten una nova mirada cap a elles mateixes i cap a la vida. 

Les escoles treballen la cantata de nova creació al llarg de tot l’any, amb 3 sessions de formació obligatòries per als mestres. Finalment la interpretaran a l’escenari.

Ajuntaments participants

El projecte Cantània és possible gràcies a l'esforç de totes les institucions que hi participen, entre les quals es troben els ajuntaments de les escoles que en aquesta edició formen part de la cantata.

Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Granollers, Gualba, L’Ametlla del Vallès, La Garriga, La Llagosta, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès de Vallès, Parets del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Vallgorguina, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

Fitxa artística:
Música: Eduard Iniesta
Poemes de Joan Brossa i Miquel Desclot
Dramatúrgia: Marta Gil