Cicle Òpera

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya van engegar la idea de portar les òperes produïdes a Sabadell a altres poblacions, entre elles Granollers. Així, el 1989 va néixer el cicle Òpera a Catalunya.

El Teatre Auditori de Granollers ha programat totes les òperes del cicle des del 2002 i fins avui, conscient de la importància de donar impuls a un projecte del qual Catalunya n’era òrfena. Els resultats culturals d’aquest projecte són, des dels seus inicis, més que positius fent que milers de persones del país descobreixin el món de la música, l’òpera i el simfònic sense sortir dels seus municipis. Òpera de qualitat i propera a l’espectador.

Programació d'òpera | setembre 2022 -juny 2023

Il Trovatore
De Guiseppe Verdi
dg. 07.05.23 | 18:00 h
Clàssica i Òpera
Llista d'espera Madama Butterfly
Finalitzat
2022-2023
Madama Butterfly
De Giacomo Puccini
dg. 05.03.23 | 18:00 h
Clàssica i Òpera
Don Giovanni
Wolfgang Amadeus Mozart
dg. 13.11.22 | 18:00 h
Clàssica i Òpera

Gaudeix de les òperes Don Giovanni, Madama Butterfly i Il Trovatore.

El 100% de l'òpera de la temporada a 99 €!

Fes el teu abonament aquí

Presentacions d'Òpera

Vols treure-li tot el suc a l'òpera? No et perdis les presentacions del musicòleg Marc Heilbron que tenen lloc a la sala petita a les 17 hores, una hora abans de la representació al Teatre Auditori de Granollers. Sortiràs entusiasmat i amb ganes de més!

Projeccions d'òpera i dansa al Cinema Edison

Aquesta temporada 2022-2023 el Cinema Edison ofereix un total de cinc projeccions que representen algunes de les obres més famoses i destacades de la òpera i la dansa.

Es poden comprar les entrades individuals i també de l’abonament complert a preu reduït, ja que si compres les cinc entrades per a les cinc projeccions, una d’elles és gratis.

Pots reservar el teu abonament aquí.