Restaurant El Gato Verde

El Gato Verde Restaurant

El Gato Verde és un espai gastronòmic gestionat pel personal de la fundació i associació Apadis. Un restaurant social, amb la finalitat d'afavorir la integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

La Fundació i Associació APADIS és una entitat que actua sense ànim de lucre des de l’any 1994 per promoure la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, en igualtat de drets i oportunitats. Compta amb un grup de més de 50 voluntaris que fan possible els nombrosos projectes i serveis de la Fundació i atén a més de 100 persones amb discapacitat, procedents de tota la comarca.

Un dels projectes més singulars i reconeguts d'Apadis és el restaurant social El Gato Verde, inaugurat el 30 de gener de 2014 a Les Franqueses del Vallès. Avui el restaurant és ja marca de la casa i milers de persones han conegut el seu gran projecte social i han tornat al Teatre Auditori com a clients fidels pel menjar de qualitat i la proximitat.

Horaris

De dimarts a dijous: de 12 a 21 h
De dimarts a dijous: de 12 a 1 h
Diumenge: de 12 a 19 h
Dies amb espectacle: fins al tancament del teatre

Preus

Menú de migdia de dimarts a divendres: 11€
Menú cap de setmana: 18€

Contacte

93 840 38 36

Més informació: APADIS

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR