NOU horari de taquilles!
A partir del 5 de setembre estarem oberts els Dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h i Divendres de 17 h a 19.30 h)

×

Restaurant El Gato Verde

El Gato Verde Restaurant

El Gato Verde és un espai gastronòmic gestionat pel personal de la fundació i associació Apadis. És un restaurant social, amb la finalitat d'afavorir la integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

La Fundació i Associació APADIS és una entitat que actua sense ànim de lucre des de l’any 1994 per promoure la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, en igualtat de drets i oportunitats amb un grup de 54 voluntaris que fan possible els nombrosos projectes i serveis de la Fundació. Un dels projectes més singulars i reconeguts va ser El Gato Verde de Les Franqueses del Vallès, un restaurant social que es va inaugurar el 30 de gener de 2014. Després de dos anys de servei, milers de persones han conegut el seu gran projecte social i han tornat com a clients fidels pel menjar de qualitat i proximitat al Teatre Auditori de Granollers.

Restaurant El Gato Verde

Horaris

De dimarts a dijous: de 12 a 21 h
De dimarts a dijous: de 12 a 1 h
Diumenge: de 12 a 19 h
Dies amb espectacle: fins al tancament del teatre

Preus

Menú de migdia de dimarts a divendres: 11€
Menú cap de setmana: 18€

Contacte

93 840 38 36

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR