Restaurant El Gato Verde

El Gato Verde Restaurant

Horari habitual:
Cafeteria de dilluns a divendres de 16 h a 20 h
Servei de restaurant migdia de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h
Sopars divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h

Horari Ascensió:
Divendres 10 de maig: Servei de restaurant per dinars. No hi haurà sopars. 
Dissabte 11 de maig: Servei de restaurant per dinars i sopars. 
Diumenge 12 de maig: Servei de restaurant per dinars i servei de cafeteria a la tarda-vespre. 

Menú entre setmana: 14,5 €
Menú cap de setmana: 22 €
Sopars divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h
Menús de grups, a partir de 12 persones, i una innovadora carta per degustar.

Reserves:
Tel. 93 840 38 36 - 633 58 89 30

El Gato Verde és un innovador espai gastronòmic gestionat per la Fundació Vallès Oriental. Un restaurant social i un servei de càtering, que afavoreix la integració social i laboral de les persones amb disCapacitat.

La Fundació Vallès Oriental és una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 1965 amb la finalitat de potenciar la qualitat de vida i la defensa dels drets de les persones amb disCapacitat intel·lectual i les seves famílies. A la fundació atenen les diferents necessitats que van apareixent al llarg de la vida de la persona i fomenten al mateix temps la inclusió social i l’autonomia personal des de cadascun dels serveis: l’àrea d’atenció diürna, amb el Centre Ocupacional, el Centre Especial de Treball, el Centre d’Atenció Especialitzada, el Centre de Rehabilitació Funcional i el Centre de formació i servei d’inserció laboral i l’àrea d’acolliment residencial, amb la Residència, el Servei d’Habitatge i la Casa de lleure. L'objectiu és fer feliç a les 600 persones amb disCapacitat intel·lectual que s'atenen. Compta amb un grup de més de 350 professionals i un gran equip de voluntaris i voluntàries que fan possible els nombrosos projectes i serveis de la Fundació.

Un dels projectes més singulars i reconeguts de la Fundació és precisament el restaurant social El Gato Verde, pel qual milers de persones han conegut el gran projecte social i han tornat al Teatre Auditori com a clients fidels d'aquesta proposta gastronòmica de qualitat i proximitat.

Informació:
www.fvo.cat
Instagram i Facebook: @fundacio.fvo i @gatoverdefvo

El Gato Verde
El Gato Verde
El gato verde
El Gato Verde
El Gato Verde
El Gato Verde
El Gato Verde