2022 | Clara, l'art per dins

Després de passar quinze dies a casa la seva àvia Blanca —dues setmanes fantàstiques en què s’ho han passat la mar de bé fent tota mena de coses—, la Clara espera avorrida que la seva mare la vingui a buscar. Però abans, totes dues tindran temps de viure una altra peripècia. A les golfes l’àvia Blanca hi té guardat un marc enorme sense cap quadre, i proposa a la seva neta que travessin el marc... D’aquesta manera, la Clara i la Blanca començaran una última aventura, aquesta vegada dins de les obres d’art, un món màgic i meravellós on s’alteren les distàncies i el temps corre a una altra velocitat.

Compra d'entrades

A partir del 10 de març a les 10.30 h fins el 8 d'abril a les 23.59 h les famílies podran comprar les entrades per Internet i a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers mitjançant un codi per cada entrada, que l'escola posarà a la seva disposició. A partir del 28 d'abril a les 10.30 h es posaran a la venda de manera lliure les entrades restants.

Manual compra d'entrades Cantània 2022

Ajuntaments participants

El projecte Cantània és possible gràcies a l'esforç de totes les institucions que hi participen, entre les quals es troben els ajuntaments de les escoles que en aquesta edició formen part de la cantata.

Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cardedeu, Granollers, Gualba, La Garriga, La Llagosta, La Roca del Vallès, L'Ametlla del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès.

FITXA ARTÍSTICA:
Composició: Josep M.Guix
Poemes: Jordi Llavina
Dramatúrgia: Marc Donat
Coordinació musical: Josep Prats
Direcció musical: Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montserrat Meneses
Direcció escènica: Adrià Aubert, Marta Gil i Cristina Martí
Producció: Auditori de Barcelona