Indi Gest

Temporada 2021-2022

Descarrega aquí l'exposició d'INDI GEST

Indi Gest és un col·lectiu artístic de Barcelona nascut l’any 2007. Des d’aleshores, el seu afany de creació ha estat insaciable i mai no s’ha aturat. Centrats majoritàriament en les arts escèniques, solen crear els seus espectacles des del diàleg constant entre les diferents disciplines. Les dramatúrgies dels espectacles s’han centrat majoritàriament en el text i la música, però també en el gest, l’espai, el vestuari, la llum o l’audiovisual.

Des que es va fundar, Indi Gest ha creat una trentena d’espectacles, instal·lacions, curtmetratges i d’altres activitats artístiques, arreu del territori com també a l’estranger, i ha estat guardonada en diverses ocasions. Però a banda dels seus espectacles, també ha col·laborat en concerts, en espectacles infantils, en docència als instituts, dissenyant i conduïnt gales, lectures dramatitzades o col·laborant amb poetes...

En l’actualitat, els seus components són Helena Font, Alícia Gorina, Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Marc Permanyer. Però han format part del col·lectiu, molts d’altres col·laboradors íntims com Sílvia Delagneau, Glòria Cano, Isak Férriz, Alex Aviñoa, Raimon Rius, Laura Garcia, Jordi santanach, entre molts, molts més.

L’any 2022 Indi Gest celebra el seu quinzè aniversari amb més salut i força que mai, i espera poder continuar molts anys més fent gaudir el públic amb les seves futures creacions.

La mala dicció
Finalitzat
2021-2022
La mala dicció
Amb la companyia convidada Indi Gest
03.12.21 | 20:00 h
Per explorar Teatre