Llevant Teatre

Sala teatral per a espectacles de petit format amb una capacitat de fins a 123 persones.

Després de 19 temporades com a Teatre Ponent, la sala teatral de Granollers va reobrir les seves portes el 4 d'octubre de 2017 sota el nom de Llevant Teatre. Situat al carrer Ponent cantonada amb Congost, la sala té 280 metres quadrats i una capacitat màxima per a 123 persones.

Els granollerins Frederic Roda i Francina G. Arts van dirigir aquest equipament històric de Granollers durant 19 anys, seguidament va agafar el relleu la també granollerina Txell Remolins, que va dirigir el teatre durant 3 anys i va fer efectiu el canvi de nom (passant de Teatre Ponent a Llevant Teatre), d'imatge i també de contingut, apostant decididament pels nous professionals, les companyies emergents i els nous llenguatges, sense oblidar les produccions més locals, sempre presents a la programació d'aquesta sala.

Finalment, i des del 2020, Llevant Teatre passa a ser una sala gestionada directament pel Teatre Auditori de Granollers.

Aforament per a 123 persones.

Catàleg de preus del Teatre Auditori de Granollers 2023/2024
Descarrega la FITXA TÈCNICA

Sol·licita informació i pressupost

Si esteu interessats en llogar una sala al nostre teatre, sol·liciteu informació i pressupost en l'enllaç anterior o contacteu directament amb la Maria Bartrons de l'àrea de producció a mbartrons@teatreauditori.granollers.cat i en breu es posaran en contacte amb vosaltres.

Fotografies Llevant Teatre