Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Conferència Álex Rovira

Finalitzat
2012-2013
Dijous 24 de gener | 20:30 h

Teatre Auditori - Sala Gran

2 € pels titulars de la targeta Gran Centre, comprant les entrades a les taquilles del teatre.

Ara, més que mai, l'esperança esdevé un imperatiu moral.Ara, també, més que mai, la sobrietat esdevé no només un imperatiu moral ans un camí de vida de l'espècie, sense la qual, res no serà sostenible.
Però cal una visió sistèmica, solidària, ecològica en tots els sentits, doncs el "jo", també ara més que mai, ha esdevingut un "nosaltres".
El futur no és inevitable, és inventable, i caldrà que cadascún de tots nosaltres faci una contribució en el Sentit de la vida de l'espècie, des-de la creació i construcció d'un Sentit en la pròpia vida.

CIcle de Conferències  "10 conferències 10. El repte ser persona, avui".

De setembre 2012 al juny 2013, Gran Centre Granollers celebra el 10è aniversari del cicle de conferències “El repte de ser persona, avui”, i ho volen fer d’una manera especial: sota el lema “10 conferències 10” us proposen 10 conferències amb 10 ponents de luxe,
totes elles en el marc del Teatre Auditori de Granollers. Entre els convidats nous ponents, com Xavier Melloni, Federico Mayor Zaragoza i d’altres que han deixat excel·lent empremta en la seva col·laboració com Claudio Naranjo, Xavier Guix, Àlex Rovira, Mercè Conangla, Francesc Torralba… Entre uns i altres fins a 10. El programa complert el podeu consultar a www.grancentre.com