Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Somnis de músic

Finalitzat
2012-2013
DURADA: 

50 minuts. Recomanat a partir de 5 anys

Diumenge 20 de gener | 18:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Direcció musical: Manel Valdivieso i Josep Vila Jover
Intèrprets: Jove Orquestra Nacional de Catalunya (alevins)
i Cor Infantil Amics de la Unió
Direcció escènica: Marta García Otín
Producció: L’Auditori

Amb la Col·laboració del Qvixote Quartet

Els intèrprets de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya Alevins i el Cor Infantil Amics de la Unió presenten Somnis de músic, un espectacle irrepetible amb dues de les formacions joves més reconegudes al nostre país. Estrenat dins de la programació del Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona, Somnis de músic ens proposa endinsar-nos en el món dels somnis a través d’aquest concert familiar que uneix música i coreografia, i que permetrà als espectadors, tan petits com grans, conèixer o re-escoltar El somni d’una nit d’estiu de F. Mendelssohn des d’un punt de vista totalment nou i carregat d’energia.

Somnis de Músic és un concert a càrrec de la JONC Alevins, el Cor infantil Amics de la Unió i el Qvixote Quartet basat en l’obra de Mendelssohn El somni d’una nit d’estiu inspirada en l’obra homònima de Shakespeare. Sota la direcció de Manel Valdivieso i Josep Vila, els joves músics d’entre 12 i 18 anys interpretaran i ballaran diferents fragments de l’obra amb una particularitat especial: tocaran sense director ni partitura.

El concert està pensat per a pares i nens a partir de 5 anys i compta amb una xerrada prèvia a les 17 h on es donaran algunes eines per aprofitar al màxim el concert.  

 El concert es va estrenar diumenge 13 de gener a l’Auditori de Barcelona, i els dies 14 i 15 estan programades sessions per a escoles amb alumnes de secundària i batxillerat. El mateix espectacle es traslladarà també al Teatre Kursaal de Manresa el 19 de gener, abans d’arribar el dia 20 al Teatre Auditori de Granollers.

Aquí podeu veure un assaig de l'espectacle enregistrat pel canal 3/24:

Video Somnis de músic