Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

GRUP GEISER NOSTÀLGIA DELS 60

Finalitzat
2012-2013
DURADA: 

90 minuts

Dissabte 03 de novembre | 22:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Components: Josep Sabé, Vicenç Baeza, Manel Gutierrez, Josep Gutinell, Josep Lizarte, Tabi i Joan Ferrer.
Amb la col·laboració de Santi Carulla.

Grup format l’any 1964 per joves de Granollers, integrat originalment per Josep Sabé, Vicenç Baeza, Manel Gutierrez, Josep Gutinell i Josep Lizarte. La formació va estar molt activa fins a l’any 1968 que per motius “militars” el grup es va dispersar.

Aquest grup va saber interpretar les modes del moment i es van especialitzar en temes versionats d’en Cliff Richard, Shadows, Elvis Presley, Rolling Stones... Les actuacions van ser moltes i amb un èxit remarcable dins del context d’una època molt rica pel que fa a la música lleugera.

També van formar part del grup en diferents etapes l’Antoni i en Francesc Arán, en Moisés Cerdán i l’Enric  Boluda. En aquesta nova etapa s’han incorporat els músics Tabi i Joan Ferrer.

A tots els components del grup ens fa especial il·lusió aquest concert al Teatre Auditori de Granollers i esperem retrobar-nos amb tots els amics i seguidors que ja van gaudir de la nostra música al Casino de Granollers l’any passat, així com amb tots aquells que no van poder accedir al recinte per manca d’aforament.

Per aquesta ocasió comptarem amb la participació com a convidat d’en Santi Carulla, la veu del mític grup Els Mustang. Aquest magnífic cantant ens acompanyarà en el recorregut per un repertori molt conegut que ens transportarà a l’època dels grans hits del pop i del rock.

Us esperem a tots el proper dissabte 3 de novembre per gaudir de la millor festa del 60.

 

Patrocinadors:

Fonda Europa de Granollers - Cerveseria Puput - Art Cervesers - Jaume Masferrer - Diari El 9 nou - Revista del Vallès - VOTV Granollers