Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Ángel Corella

Finalitzat
2012-2013
DURADA: 

2 hores (inclou 2 entreactes)

Diumenge 17 de febrer | 19:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Direcció: Ángel Corella

Repartiment: Ángel Corella, Carmen Corella, Dayron Vera (principals); Kazuko Omori, Fernando Bufalá, Alejandro Virelles (primers solistes); Ana Calderón, Cristina Casa, Mª José Sales, Kirill Radev , Yuka Iseda (solistes); Leire Cabrera, Yoko Callegari, Tracy Jones (cos de ball- noies); Ion Agirretxe, Russell Ducker, Francisco Estévez, Carlos Taravillo (cos de ball- nois).

www.angelcorella.com

Ángel Corella (1975) compta amb una llarga trajectòria professional dedicada a la dansa. La seva formació va començar als deu anys de la mà de Victor Ullate i l’any 1991 ja va guanyar el Primer Premi del Concurs de Ballet Nacional d’Espanya. Guardonat pel seu treball en incomptables ocasions, des de l’any 2008 dirigeix el Corella Ballet, ara Barcelona Ballet. A més, segueix col·laborant com a estrella convidada en diverses formacions de ballet de Londres, Austràlia, Milà, Xile, Hongria, Geòrgia, Finlàndia, Puerto Rico, Tòquio, Nova York o San Petersburg.

El Teatre Auditori de Granollers acull per primera vegada el Barcelona Ballet, que en aquesta ocasió oferirà un magnífic programa mixt composat per Suite de Bayadera, Facing the Light i Suspended in Time: una sèrie de coreografies inspirades en les grans emocions universals, executades en un context intimista, ple de matisos i reflexions sobre l’amor, la soledat o la llibertat.

Aquí podeu veure un vídeo de la companyia: