Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Confessions de dones de 30

Finalitzat
2012-2013
DURADA: 

1 hora i 25 minuts

Dijous 29 d'agost | 22:30 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Preu de venda anticipada: 15 euros
Preu la setmana de Festa Major: 18 euros

Autor: Domingos Oliveira
Direcció i adaptació: Edu Pericas
Repartiment: Meritxell Huertas, Yolanda Ramos i Mònica Pérez

ENTRADES A LA VENDA EL 15 DE MAIG

Quan tens 10 anys, et porten al llit i t’expliquen un conte. Quan en tens 20, t’expliquen un conte i et porten al llit. I quan pases la barrera dels 30 ja dius "deixa’t de contes i porta’m al llit".
Per fi arriben a Barcelona els monòlegs que han fet riure a milers de dones arreu del món! Més de 4.000 funcions a Mèxic, més de 100.000 espectadors a Brasil, més de tres anys en cartell a Argentina… Ha fet temporades a Colombia, Venezuela, Panamà, Uruguay, EEUU, entre d’altres.

EL PÚBLIC OPINA: He rigut, he rigut i he rigut. És el que el public diu desprès d'haver vist l’obra.

“Aquesta obra és súper divertida si vols passar una bona estona plena de riures i situacions de la vida quotidiana comptades amb una espurna de bon humor.”
“Definitivament no se la perdin. Si volen riure sense parar tenen que veure aquesta obra perquè els injectarà una recarrega d'energia.“
“He anat cinc vegades a veure-la i malgrat això, sempre surto satisfeta i divertida, m'encanta quan una s'identifica en algunes situacions, juntament amb el fet de que també té un missatge en cada situació, és excel·lent. no te la deixis perdre”
"Les dones s'identifiquen completament siguin menors o majors i més les de 30! Com a home molt divertida . Increïble tot el que pensen ....jajajaja”
"Increïble, riure després de riure, entretinguda, atrevida, sensual, completament divertida."

EL DIRECTOR, EDU PERICAS, OPINA:

Sempre he cregut que les converses entre dones són molt més divertides que les converses entre homes. Quan les dones parlen en confidència entre elles són més desinhibides, més mordaces, més picants, més rialleres. I no és el què, és el com parlen les coses, el que fa que siguin més hilarants. La Meri, la Yolanda i la Ota ja fa temps que es coneixen, que són amigues. Havien treballat plegades, una amb l’altra, però mai fins ara les tres juntes. I en tenien ganes. I es nota. La complicitat que tenen entre elles és absoluta, i juntes es tornen encara més còmiques del que són per separat. És un trio tan explosiu que calia portar-lo a un escenari. Aquestes confessions ofereixen l’oportunitat de colar-se a una conversa íntima entre tres actrius, amb tant talent humorístic, que saben compenetrar-se a la perfecció per aconseguir que on no et fa riure una, et fa riure l’altra.

 

Aquí podeu veure un vídeo de l'espectacle:

 

Les actrius:

YOLANDA RAMOS
En televisió ha participat en series i programes com El club del chiste, El megaplayback, Al ataque chow, La escobilla nacional, Saturday night live, Vacances pagades, Peta-zetas, Cafeteria Manhatan, El intermedio, El video de un millon de euros, Siete vidas, Buenafuente, Homozapping. Ha treballat amb la companyia La Cubana. En cinema ha participat en Volver de Almodóvar i a Torrente 4 de Santiago Segura.

MERITXELL HUERTAS
La Meritxell és llicenciada en Filologia catalana, ha estudiat interpretació a l’escola de Nacy Tuñon. En teatre ha actuat darrerament a Pel davant i pel darrera. Ha estat integrant durant 10 anys a la companyia La Cubana com a actriu i ajudant de direcció, on ha participat en els espectacles: Cómeme el Coco Negro, Mama Quiero Ser Famoso, Una Nit d’Òpera i Equipatge al 2000. També ha format part de la companyia de Mag Lari com a creadora i “partener” en diferents espectacles de màgia.
A televisió ha participat als programes El Club del Chiste, Saturday Night Live i a les sèries La Tira, Aida i Me lo Dijo Pérez. En Cinema ha treballat a Que se Mueran los Feos. I la ràdio ha interpretat varis personatges al programa Versió Càmping de Rac1.

MÒNICA PÉREZ
La Mónica ha estudiat formació d’actor a l’Institut del Teatre i a l’Estudi Nancy Tuñon a més a més de gestió cultural per IDILECAM. En televisió ha participat en series i programes com Las noticias de las dos, Señoras que, La escobilla nacional, Lalola, La que se avecina, In situ, Mira quien baila, Paranoia semanal, Chanel Fresh, Buenafuente, Homo-zapping i Lo Cartanyá, entre d’altres. En teatre ha actuat en les obres com Pel davant i pel darrera, M’agrada molt el que fas, Las ultimas de filipinas, Comando a distancia, Piel de toro a més a més dels espectacles de la companyia La Cubana durant cinc anys. En cinema ha participat en Kibris, Tapas i en diferents curtmetratges com Dos manos zurdas, Primary School, Jodienda Warrick o Urchielago. Per altra banda ha realitzat diferents campanyes publicitàries, ha estat col·laboradora a la ràdio i ha escrit guions per monòlegs i publicitat.