La Bella Dorment - Russian Classical Ballet

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

2 hores i 20 minuts (entreacte inclòs)

Divendres 09 de gener | 21:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Les entrades es posaran a la venda a partir del 8 de setembre a les 10h (dins d'abonament) i a partir del 10 de setembre a les 10h fora d'abonament.

Música Piotr Illitx Txaikovski
Llibret Ivan Vsevolojsky, Marius Petipa
Coreografia Marius Petipa
Escenografia Russian ClassicalBallet
Intèrprets Evgeniya Bespalova, Denis Karakashev, Zigmars, Kirilko, Daria Demchenko, Margarita Demjanova, Maksim Tkachenko, Yuri Kalinin, Natasha Odinokova, Maxim
Ushakov

El Russian Classical Ballet,fundat a Moscou el 2005 i dirigit per Evgeniya Bespalova, està format per un elenc de graduats de les escoles de dansa més prestigioses del país juntament amb primers ballarins d’alguns dels teatres de més excel·lència: Mariinsky-Kirov, Kremlin Ballet, Conservatori Estatal Rimski-Kórsakov de Sant Petersburg, Novosibirsk i Perm, entre d'altres. La companyia combina l’experiència i el virtuosisme de guardonats ballarins amb talents emergents de la dansa clàssica.

La seva missió és recuperar la tradició i els valors del ballet clàssic rus a través d’un equip de ballarins dotats d’una tècnica molt refinada i una expressivitat dramàtica singular. Amb artistes com Evgeniya Bespalova, Tatiana Tkachenko, Margarita Demjanova, Denis Karakashev, Zigmars Kirilko, Yury Kalinin i Denis Aliev, la companyia ha actuat arreu del món i ha estat aclamada pel públic i per la crítica per la seva gran qualitat artística.
 

El seu repertori inclou grans títols com ara Giselle, Don Quixot, Suite Carmen, Romeu i Julieta, El llac dels cignes, Trencanous i La bella dorment coreografiats per genis de la dansa clàssica com ara Marius Petipa, Vasili Vainonen, Alexander Gorsky, Lev Ivanov, Jean Coralli i Jules Perrot.

Divendres
09
gen
21:00 h
 
Gratuït
Finalitzat