De Pas

Finalitzat
2014-2015
Diumenge 19 d'octubre | 18:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Les entrades es posaran a la venda a partir del 8 de setembre a les 10h (dins d'abonament) i a partir del 10 de setembre a les 10h fora d'abonament.

La industrial teatrera, companyia de teatre i circ especialitzada en el clown, arriba a Granollers amb De pas, un espectacle de circ poètic on dos éssers entranyables i caòtics repassen en clau d’humor tota una vida compartida en parella. Amb una posada en escena innovadora i circular, De pas envolta al públic -literalment parlant-, alguns asseguts i altres dempeus, en el curiós i sorprenen cicle de la vida.

Sota la direcció de Jordi Purtí i amb Mamen Olías i Jaume Navarro com a intèrprets, l’espectacle transmet a la perfecció el veritable sentit de la vida amb una barreja d’acrobàcies i mímica que farà reflexionar al públic sobre les diferents etapes vitals. Una obra tendre i poètica, que busca la complicitat amb el públic i el fa partícip de l’espectacle. Una obra capaç d’emocionar a grans i petits, que compta amb els premis a la Millor direcció i Millor posada en escena dels Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika 2012.

 

De paso en 5 minutos from Industrial Teatrera on Vimeo.


La critíca ha dit:

“M’atreviria a dir -i probablement estiga arriscant molt- que pocs espectacles saben transmetre el sentit de la vida tan deliciosament com ho fa De pas. (...) Un barreja entranyable de petites acrobàcies i mímica que reflexiona, agra i molt dolçament, sobre les etapes vitals. (...) De pas et recorre el cos com un calfred suau, gens violent. Sense por”. ARA MULTIMÈDIA – CRÍTICA, MARTA ROSELLA GISBERT (dossier de premsa de l’obra)

“Una història sobre el transcurs de la vida on tots els elements relligats donen forma circular a un espectacle rodó en tots els sentits”. Circ de Catalunya Zirkòlika 2012

Diumenge
19
oct
18:00 h
 
Gratuït
Finalitzat