VIDA - Espectacle Benèfic

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

2 hores

Dissabte 22 de novembre | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Alguns dels maridatges musicals que hi podreu veure són: Jaume Arnella/ De cara a la pared; Cor Infantil Amics de la Unió/ Joan Vidal; Solé/Batak; Illa Carolina/Alba Ballús; Miqui Puig/J.Pujol; Ivette Nadal/Martí Ventura; Ester Condal/Bridges Trio....i molts d'altres!

El proper dissabte 22 de novembre tindrà lloc al Teatre Auditori de Granollers un concert amb un objectiu molt concret: aconseguir un any de llet per a nadons. L’al·licient és un concert únic organitzat per EL 9 NOU per celebrar els seus 25 anys al Vallès Oriental. Hi actuaran 19 artistes i grups de la comarca que, en parelles, compartiran les seves cançons en uns maridatges musicals únics i irrepetibles. Les entrades costen 15 euros i es poden comprar a través del portal de venda del teatre. Tots els diners recollits es destinaran íntegrament a la compra de llet de continuïtat per a infants.

Encara dins del caràcter solidari de l’esdeveniment, s’ha encetat una campanya de recollida de bolquers; el dia mateix del concert, voluntaris d’El Xiprer els recolliran al vestíbul del Teatre Auditori.

Des del punt de vista artístic, el festival ofereix una proposta mai vista: parelles d’artistes i grups vallesans, alguns d’ells de primera línia, que no havien actuat mai junts. Així, per l’escenari del Teatre Auditori desfilaran maridatges sorprenents (per inèdits i/o contrastants) com els formats per Jaume Arnella i De Cara a la Pared, Miqui Puig i Jordi Pujol, Illa Carolina i la soprano Alba Ballús, Mr. & Mrs. Jones i The Gospel Girls, Esther Condal i Bridges Trio, Solé i Batak, Ivette Nadal i Martí Ventura, Cor Infantil Amics de la Unió i Joan Vidal, o el duel de guitarristes Luis Robisco i Jordi Pegenaute.

El cartell del festival ha tingut dues incorporacions d’última hora d’autèntic luxe: Joan Garriga (líder de "La Troba Kung-Fú") i Tortell Poltrona.


DEU ACTUACIONS DE LUXE PER UNA BONA CAUSA

Joan Garriga i Tortell Poltrona tanquen un programa de 10 actuacions que barrejaran estils (Illa Carolina amb la soprano Alba Ballús; Ivette Nadal amb Martí Ventura; Cor Infantil Amics de la Unió amb Joan Vidal) i generacions (Miqui Puig amb Jordi Pujol i Murphies; Jaume Arnella i De Cara a la Pared; Luis Robisco amb Jordi Pegenaute), a banda de proposar maridatges de bandes de gèneres més afins (Solé amb Batak; Esther Condal amb Bridges Trio; Mr. & Mrs. Jones amb The Gospel Girls), però que mai s’havien trobat al damunt d’un escenari. El Festival Vida serà, en definitiva, un retrat de l’excel·lent salut de l’escena musical del Vallès Oriental, que, a més, serà per una bona causa: la recaptació íntegra de l’entrada es destinarà a un projecte d’El Xiprer per comprar llet de nadons.

Més informació:

El Xiprer
El 9 nou

Dissabte
22
nov
21:00 h
 
Gratuït
Finalitzat